Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrrrrrrrrrrr

CZY KTOS MA DZIS ZLY HUMOR I MA DOSC???!!!!

Polecane posty

Gość wrrrrrrrrrrrr

bo ja tak :-0 :-0 :-0 Help bo oszaleje!!!! jak sie rozladowac ,bo mi nic nie pomaga!agresje wyczuwam u siebie ....:-0 :-0 Wszyscy mnie denerwuja!uparli sie zeby mi zycie utrudniac,nic nie idzie po mojej mysli!!czemu?!!!!!!!!! czemu tak mam :-0

Gość jestemtakawsciekla
ja tak mam

Gość dopiero wstałaś i już ci źle
podrap sie po dupie i zatańcz kujawiaka spiewając arię z kurantem :P

Gość jestemtakawsciekla
mnie wyrolowala baba co mielismy do niej jechac na dlugi weekend, zadzwonilam a ona ze bliscy przyjezdzaja i pokoj bedzie zajety, dobrze ze jej nie wyslalam zaliczki i cos mnie tknelo by zadzwonic poza tym mam straszne samopoczucie i brak sensu w zyciu mnie dopadl

Gość wrrrrrrrrrrrr
mam tak samo :-0 :-0 szlag by trafil ehhhhh.Sama sobie dobrze nie zrobie :-P a faceta nie mam pod reka ale dzieki za rede heh

do autorki: jesteś za nerwowa, to nie przystoi tak z samego rana ;) zatańcz, zanuć sobie coś sympatycznego w łazience przy goleniu i będzie ok ;) szkoda dnia na fochy i nerwowe zachowania, niepotrzebnie się spalasz. do jestemtaka...- moja droga, żebyśmy wszyscy mieli takie problemy jak Twój, świat byłby o niebo lepszy :)

Gość hosanna
okres dostałam i leje się ze mnie jak z cebra

Gość hosanna
i głodna jestem a miałam się odchudzać

Gość wrrrrrrrrrrrr
grażka_b ,*BLE BLE* thx 🌻 postaram sie ....🖐️

to dla was na poprawę humoru: :-D - Problem z gumą! Pomóżcie! czy specyfiką gumy jest to że nie trzyma się ona na penisie? Czy każdy tak ma, czy tylko mój chłopak? On musi trzymać ją jedną ręką, bo mu spada! Wkurza mnie to, ale nie wiem, czy tak wszyscy mają czy nie, bo to jest mój pierwszy partner. Dodam że spada mu nawet guma typu \"close fit\". Proszę o poważne odpowiedzi! - Musi u nasady takim zipem spiąć. - Albo cybancik na śrubkę. - Proponuje posypać solą, ja tak sypię na schody i się nie ślizgam. - Wydaje mi się, że po prostu źle ją zakłada. - Na lewą stronę? - Nie, do góry nogami. - To może niech założy sobie tez na jajka. - Uszyj mu szelki. Możesz inspirować się pasem do podwiązek. - A może niech naciągnie z całej siły i rozciągnięte końcówki niech na tyłku na supeł zawiąże. - Załóż mu na palec może ten jest większy od jego małego. - Spróbuj zmienić firmę gumek, nie wiem czego używacie - Najlepiej na zimówki Stomil, te się nie ślizgają. Jeżeli to nie pomoże to łańcuchy. - A z kolei mój chłopak używa rozmiaru xl i jeszcze jest za ciasna wpychamy do połowy, a potem się nie da! Gdzie mogę kupić większe? Proszę o pomoc i poważne odpowiedzi! - Tego się nie wpycha do środka, to się zakłada na członka, a potem się wkłada członka. Chyba. - W Kauflandzie są worki jednorazowe 135 l. - polecam. - Mój facet ma odwrotny problem .Nawet największa rozmiarowo prezerwatywa jest za krótka i za ciasna na jego penis. - Pracujesz w stadninie w Janowie, czy innym malowniczym miejscu? ..........................................................................................................................................................................................

I to też :classic_cool:: ZAPROSZENIE NA WARSZTATY DLA MĘŻCZYZN Kurs jest dwudniowy i obejmuje następujące zagadnienia: DZIEŃ PIERWSZY 1. JAK WYKONAĆ KOSTKI LODU? Instrukcja krok po kroku wraz z prezentacją. 2. PAPIER TOALETOWY - CZY WYRASTA NA UCHWYTACH? Dyskusja. 3. RÓŻNICE POMIĘDZY KOSZEM NA PRANIE A PODŁOGą. Ćwiczenia praktyczne z pomocą zdjęć i wykresów. 4. NACZYNIA I SZTUĆCE: CZY LEWITUJą, SAMODZIELNIE KIERUJąC SIĘ DO ZMYWARKI ALBO ZLEWU? Debata panelowa z udziałem ekspertów. 5. PILOT DO TELEWIZORA - UTRATA PILOTA Linia pomocy i grupy wsparcia. 6. NAUKA ODNAJDYWANIA RZECZY Otwarte forum tematyczne - Strategia szukania we włałciwych miejscach a przewracanie domu do góry nogami w takt rytmicznego pokrzykiwania. 7. ZAPAMIĘTYWANIE WAŻNYCH DAT I POWIADAMIANIE W WYPADKU SPÓżNIENIA Pamiętaj o zabraniu własnego kalendarza lub telefonu komórkowego. DZIEŃ DRUGI 1. PUSTE KARTONY I BUTELKI - LODÓWKA CZY KOSZ? Dyskusja w grupach i ćwiczenia praktyczne. 2. ZDROWIE - PRZYNOSZENIE JEJ KWIATÓW NIE JEST GROźNE DLA ZDROWIA. Prezentacja PowerPoint. 3. PRAWDZIWI MĘŻCZYżNI PYTAJą O KIERUNEK, KIEDY SIĘ ZGUBIą. Wspomnienia tych, którzy przeżyli 4. CZY MOŻNA SIEDZIEĆ CICHO, GDY ONA PROWADZI. Gra na symulatorze. 5. DOROSŁE ŻYCIE - PODSTAWOWE RÓŻNICE POMIĘDZY TWOJą MATKą A TWOJą PARTNERKą. Ćwiczenia praktyczne i odgrywanie ról. 6. JAK BYĆ IDEALNYM PARTNEREM NA ZAKUPACH. Ćwiczenia relaksacyjne, medytacja i techniki oddechowe. 7. TECHNIKI PRZEŻYCIA - JAK ŻYĆ, BĘDąC CAŁY CZAS W BŁĘDZIE. Dostępni indywidualni psychoterapeuci. 8. CHOINKA - CZY MUSI STAĆ DO WIELKANOCY. Telekonferencja z udziałem Świętego Mikołaja.

Gość wrrrrrrrrrrrr
grażka_b :-D 🌻 dziekuje ... moje drugie ja- hehehehehehehehehe :-D dobre to było :-D z uszyciem szelek mnie rozwalilo hehe !dzieki 🌻

Rano, jak codzień, miałem wszystkiego dość. Ale już jest lepiej - cud współczesnej farmakologii :P

Gość hosanna
a co brałeś?

Gość wrrrrrrrrrrrr
Jejku dziekuje Wam kochani/e jestescie :-D dobrze ze chociaz tu mam pocieszenie hehe 🌻 moje drugie ja- lubelski full doprowadzil mnie do placzu!ale w sensie pozytywnym,przysiegam doslownie mi sie lzy leja ze smiechu hehehehe!!!!!!!:-D :-D :-D ta laska gigant hehehehe!!!!!!!!! A text tej piosenki to w ogole mnie rozwala nie no nie moge hehehe :-D :-0 * BLE BLE* prosze Cie wejdz na to ,na pewno Ci sie poprawi chociaz troszke :-D

Gość wrrrrrrrrrrrr
kalina jedrula to do Ciebie mialo byc hehe dzieki :-D :-D :-D :-D poplakalam sie ze smiechu ,miazga ten lubelski full :-) :-)

hosanna czemu pytasz co brałem? też chcesz? :P bo ja się z nikim nie dziele swoimi zobojętniaczami :P