metafora . 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 Nie było go dłuższy czas, ok. 3-4 miesiecy. Był inny, na zastępstwo. A teraz, kiedy wrócił ... byłam od jego powrotu już dwa razy u niego i za każdym razem był jakiś dziwny ... Zawsze żartował, ale teraz jego żarty były jakieś takie dziwne ... nieśmieszne ... i do tego sposób, w jaki się wypowiada - jakby miał zaklejone usta jakimś śluzem, mamrocze jak taki typowy menel pod sklepem. I badał jakoś tak inaczej, tak boleśne. Zastanawiam się, czy jest on pijany (tym bardziej że chodziły od dawna juz takie pogłoski, że on ma alkoholowy problem) czy może coś mu jest ...? A jeśli jest pijany, to czy coś z tym zrobić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaskas Napisano Kwiecień 22, 2008 nie idz do niego wiecej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
balbinka20 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 ja bym dziada zgłosiła gdzie trzeba może komuś krzywde zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alutek1 Napisano Kwiecień 22, 2008 Ja bym powiedziała pielęgniarce która robi zapisy bo może tak się okazać że nie jesteś jedyna która ma takie podejrzenia.A może już pielęgniarce co nie co wpadło w ucho od innych pacjentów ale było za mało takich osób aby zainterweniować.A tak wogóle to znajdź sobie innego lekarza bo jeszcze Ci może coś zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach