Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jangbrat

Proszę o pomoc chcę przeprowdzić głodówkę a niewiem co i jak

Polecane posty

Gość Jangbrat

Witam proszę wszystkich którzy przeprowadzili głodówkę na swoim organiźmie o wskazówki co i jak, troszkę mam obawy zastanawiam się czy jestem wstanie to wogóle przeprowdzić wiem z góry że nie dostanę urlopu pracuję w biurze przy komputerku od 7 do 15 więc nie ejst tak źle. Bardzo proszę o informację najlepiej na maila. Zależy mi na tym by przeprowadzić głodówkę 10 dniową. Pozdrawiam wszystkich wytrwałych i życzę powodzenia. Czekam na wasze wskazówki.

Gość hdhdhedjdj
Znaczy sie że chcesz sie zagłodzic????nikt ci w tym nie pomoze wybacz:(

Gość wielka wiewiórka
mnie sie nie wydaje, ze dasz rade chodzić do pracy i przeprowadzic 10-dniowa głodówkę; lepiej by było to zrobić jak będziesz miec wolne; będzie ci smierdziało z paszczy, bedziesz miec nalot na języku, będziesz przede wszystkim słaba sama nie robiłam, ale czytałam poszukaj w googlach

Gość Jangbrat
DZięki za takie informacje ale są one całkowicei zbyteczne, nie szkoda ci czasu, życie leci obnok a ty piszesz farmazony

mój szef głodówkę robi 2 razy w roku. normalnie pracuje, pije wodę przegotowaną w trakcie tylkoi wyłącznie, nie mineralną, nie soki!!! ja chciałam ostatnio robic ale brak mi wytrwałości, powieział zę nie przygotowałam organizmu, na początek mniej jesć dużo pić, potem jeść tylko owoce i warzywa i pic, na koniec tylko pić.ja jak wychodzisz z głodówki to jesc bardzo lekkie rzeczy na początek, kasza manna na wodzie itp jest taka ksiązka dąbrowskiej "cialo i ducha leczyć zywieniem" podobno dobra jest. ja osobiscie głodówki nie polecam