Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperada26

czy jest nas więcej ? kobietek które nie mają przyjaciołki...?

Polecane posty

Ja naprawde nie chce Cie obrażać ukryję swój czarny nick... Ale taka jest rzeczywistość. "Kto Cie podniesie jak padniesz na pysk..?"

Gość a ja mam hehe
2 z jedna przyjaznie sie od podstawowki z druga od czasow technikum i niewyobrazam sobie jakby ich nie byloobok mnie !!! przyka sprawa nie miec nikogo takiego :(

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ja też nie ufam kobietom i nie mam przyjaciółki, wcale tego nie żałuję choć kobiety zawsze do mnie się "garnęły" i chciały owej przyjaźni jak padnę na pysk to sama się podźwignę. Moja siła tkwi we mnie a nie w innym człowieku. :)

Gość Karolcia2211
Witam mam na imie Karolina!szukam szczerej przyjaciolki:)chodz mam narzeczonego no ale czasem potrzebuje z kims porozmawiac!mialam juz od dziecinstwa przyjaciolkie no ale nie stytety wyjechala!to moj nr gg7627908!zapraszam mile i szczere dziewczyny ktore szukaja przyjazni!Podrawiam

Gość lalalalallalalala
Witam mam na imie Karolina!szukam szczerej przyjaciolki:)chodz mam narzeczonego no ale czasem potrzebuje z kims porozmawiac!mialam juz od dziecinstwa przyjaciolkie no ale nie stytety wyjechala!to moj nr gg7627908!zapraszam mile i szczere dziewczyny ktore szukaja przyjazni!Podrawiam

Gość nie mam i dobrze mi z tym
kiedys w czasach szkolnych mialam, owszem, ale wyroslam z tego :)