Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żabka80

rozstanie

Polecane posty

Poradźcie jak odnaleźć sens w życiu po rozstaniu z facetem po 8 latach( jakiś rok wcześniej rozstaliśmy sie ale tez i szybko do siebie wróciliśmy) . Raczej powrót nie wchodzi w rachubę bo właśnie mi oświadczył że przez większość czasu to tak naprawdę nie kochał mnie ale nie potrafił odejść bo mu było wygodnie. Nie niewem czy go bardziej już nienawidze za to czy jeszcze nadal kocham, ale wiem jedno że jestem tak bardzo załamana że nie mam ochoty nawet żyć poradźcie mi coś proszę!!!!!!Jak odnalęźć sens życia i wiare w drugiego człowieka:(

Gość creme
te lata spędzone nie były zmarnowane...nauczyłas się, że nie ma nic różowego w całości. Ten beznadziejny typ nie był wart Ciebie i powinnaś się wreszcie z tym oswoić... Idzie wiosna, świat należy do Ciebie!

ja ponad rok temu rozstalam sie po 7 latach zwiazku. na poczatku jest ciezko, ale uwierz, ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Za jakis czas stwierdzisz, ze lepiej Ci bez niego :)

Dzięki za zainteresowanie ale ja mam dość wszystkiego mam 28 lat i czuje sie tak jakby mi ktoś odebrał najpiekniejsze lata życia a poztym boje sie ze sytuacja sie znów powtórzy

Gość DYLEMAT KOBIETY
bardzo przykra historia .współczuje ci:) a odpowiesz mi na moje pytanie, proszę??

Dzięki za zainteresowanie ale ja mam dość wszystkiego mam 28 lat i czuje sie tak jakby mi ktoś odebrał najpiekniejsze lata życia a poztym boje sie ze sytuacja sie znów powtórzy

zakochaj się Żaba na nowo, tylko nauczona doświadczeniem spróbuj wyłuskać tego właściwego...