Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coZtymzrobic

przetłuszczające się włosy....

Polecane posty

Gość coZtymzrobic

straszmoe przetłuszczają mi się włosy, codziennie je myje, ale chciałabym trochę zatrzymać ich przetłuszczanie się, żeby wyglądało świeżo przez cały dzień, a nie już po południu całe tłusty ;/ znacie jakieś sposoby, czekam na rady :)

Gość LiSiCzKa1122
z tego co wiem to włosy nie lubią jak się je często dotyka, tak więc jak najmniej czesania i dotykania. no i oczywiście dobry szampon do włosów przetłuszczających się.

ja sobie kupilam w aptece na przetluszczajace sie wlosy ale gowno wart :O wiec tez chetnie sie dowiem :P

Gość coZtymzrobic

Gość mi tez sie przetluszczaja
i to strasznie, ja juz probowalam wszystkiego nawet nie mylam glowy dlugo zeby odpoczely i jak umylam to za pare godzin byly tluste ;/ moj dermatolog jeden z wielu z reszta.. tez niewiele mi pomogl ;[ ratunku

Gość nie wiem czy to prawda ale
słyszałam że przy przetłuszczających się włosach najlepiej im zrobić przerwę od myca. Nie myć głowy tydzień,później umyc i znowu tydzień przerwy a później myć rzadziej. Koleżanka miała ten problem i ta metoda jej pomogła.

Gość kiedyś paczki ze stanów
tak tylko ze ta metoda to najlepiej sprawdzi się w ekstremalnych warunkach typu biwak, a nie kiedy trzeba chodzic do pracy czy szkoły z taką tłustą głową 😭

Gość mi tez sie przetluszczaja
ale ja wlasnie tak robie, bo nie pracuje i mam ta mozliwosc! myje wlosy co tydzien i po umyciu minie kilka godzin i zaczyna byc tluste ;[[ nie wiem co mam robic bo zadne leki i wcierki od dermatologa nie pomagaja ;[[ i z tymi wlosami wygladam tak bardzo zaniedbanie ;/ znacie moze jakis sposob na to?? to mi zycie rujnuje ;[

Gość coZtymzrobic
up up

Ja kupiłam w aptece jakiś taki szampon z czarna rzodkwia, pokrzywa, itp. i jest lepiej :)