Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAKAŚ FAJNA

VITA na Oławskiej we wrocławiu. zna ktoś?

Polecane posty

Gość JAKAŚ FAJNA

była moze któras z Was w tej przychodni? jakie są ceny? mozecie polecic jakiegos lekarza?

Gość ja tam chodze do
ginekologa i jestem zadowolona, wizyta kosztuje ok 50 zł, cytologia 27 zł

Gość kalalallaa
ja byłam u okulisty, nie był zbyt profesjonalny- starszy pan, który receptę na okulary dał nie zakrapiając wcześniej oczu i nie robiąc badań. Ceny za wysokie jak na ten standart usług.

Gość JAKAŚ FAJNA
chodzi mi o ginekologa:). do jakiego lekarza chodzisz? ja chce tam isc na pierwsza w moim zyciu wizyte jako dziewica zeby mi przepisał tabletki. czy wtedy robi sie cytologie?

Gość kalalallaa
Powiem Ci, że idź lepiej np. do corfamedu :) A żeby przepisał tabletki.. .musi Ci zrobić cytologię i najlepeiej jeśli zrobi jeszcze parę innych badań(ale rzadko lekarze poprzestają na cytologii). Wybierz się na wizytę do 10 dnia cyklu, aby mógł lekarz ci zrobić cytologię. :)

Gość JAKAŚ FAJNA
a ile w corfamedzie sie płaci? wiesz moze?

Gość JAKAŚ FAJNA
tak pytam o ceny bo biedna studentka jestem i nie chce zbankrutować :)

Gość kalalallaa
chyba tak jak wszędzie- 50 zł za wizytę. Powiem Ci,że ostatnio byłam w pro-medzie na piłsudskiego(róg Zapolskiej), gdzie przyjmują na NFZ i bardzo miła atmosfera tam jest. Podobno na NFZ też przyjmują całkiem dobrze w TRR(na Podwalu). ile masz lat?:)

Gość JAKAŚ FAJNA
mam 20 lat. kiedys juz byłam u gina na NFZ.miałam wtedy problemy z okresem ale nawet mnie nie zbadała... chodzi mi własnie o miła atmosfere i o lekarza ktory bedzie mily i odpowie na wszystkie moje pytania

Gość kalalallaa
To zależy jak trafisz. No ja ostatnio z ciekawości wybrałam się do Pro-medu i mile zaskoczona byłam. :) Ale.. to zależy od lekarza, tak naprawdę i ten prywatny może się okazać niekompetentym i ten państwowy. Obaj kończyli te same szkoły, więc.. ;) Wybór należy do Ciebie. Na forum dziewczyny polecały właśnie TRR(na NFZ) i Corfamed.

Gość JAKAŚ FAJNA
zorientuje sie jeszcze w tym wszystkim. dzięki za odp:)

Gość gość
Tą Placówkę odwiedziłam pierwszy i ostatni raz. Na lekarza internistę dr Rybusińską-Lebudę czekałam przeszło 1,5h i się jej nie odczekałam! Pani Doktor nawet nie raczyła poinformować ze zwykłej przyzwoitości czekających na Nią pacjentów o przyczynach nie zjawienia się w przychodni.Panie w rejestracji również nie kwapiły się do udzielenia jakichkolwiek wyjaśnień. Po raz pierwszy w życiu zdarzyło mi sie zetknąć z taką ignorancją ze strony lekarza, brakiem rzetelności i zwyczajnego poszanowania czasu i pieniędzy drugiego człowieka. Zraziłam się do Tej Placówki, bo straciłam pieniądze na wynajęcie na ten czas opiekunki do mojej 3-miesięcznej córeczki, czas i trochę nerwów... nie polecam. Pacjenci czekający do innych specjalistów też narzekali na ponad dwugodzinne opóźnienia!

Gość gość
Ponoc dwa miesiace temu zmienil sie wlasciciel i teraz co tam ose dzieje to sa jakies jaja. Ja korzystalam głównie z punku pobrań jak byłam w pierwszej ciąży i było super. Zero koleje super personel szybkie wyniki online. Teraz spędzasz ok godziny na rejestracji do punktu pobrań badając z jakąś młodą niewiasta która nie ma bladego pojęcia jak zarejestrować twoj***adania od lekarza później trafisz na panią która uczy się wpływać na tobie i dowiadujesz się ze musisz przyjść po wyniki osobiście bo twój dawny pon jest już nie aktywny. byłam w piątek i pocalowalam klamkę bo pracownicy zrobili sobie imprezę i wywieszajac kartkę na drzwiach poinformowali że w tym dniu czynna tylko do 16.00. Więc dnia kolejnego zezwalam się z rana z małym dzieckiem K w kolejnej ciąży i pedze po wyniki bo bardzo potrzebuje i co ... pocalowalam klamkę. Chyba tak zabalowali ze nawet nie kwapili się wywiesic kartki ze dzisiaj nie czynne nie wspominając że mogli to zrobić dnia poprzedniego. Dziewczyny odradzam torbie. Po drugiej stronie jest diagnostyka i tam polecam robić wyniki . To co przeszłam to jakieś piekło. Już w ystosowalam Pismo do dyrekcji i czekam na odpowiedź. Pozdrawiam was