Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zupełnie zielona

jak poderwac faceta

Polecane posty

Gość Szklana
wiem jak obrać ;) a mianowicie... no widzisz chyba jak zaczynasz rozmowę czy Twój 'obiekt' ma ochotę na ciąg dalszy czy raczej wolałaby zblizać się ku końcowi prawda?

Gość blablab
"toć przecież widać nie czujesz po jej zachowaniu?" nie prawda :P My - faceci- jestesmy pod tym wzgledem prosci. Nie widzimy zadnych znakow, nie znamy sie na mowie ciala, nam trzeba to powiedziec wprost :D

Gość Szklana
no tak mi mówiono wielkrotnie od mężczyzn nie wymagaj myślenia i czytania między wierszami bo tych umiejętności nie posiedli... ;) no jak nie widzisz czy kobieta ma ochote z Toba rozmawiac czy raczej modli sie o twe odejscie? ;)

Gość No ale żaden facet Ciebie nigd
y nie zaczepia ani nie podrywa??Lepszym pytaniem by było jak zrobvić żeby facet z ktorym się umawiasz stracił dla Ciebie głowe... Mnie to pytanie nurtuje

Gość Szklana
no zdarzają się, ale żadko wymyślą coś za czym warto było by pójśc... ;) a żeby stracił głowe musiał by się chyba zakochać ;/

Gość blablab
chwila, nie wymagaj myslenia od mezczyzn? tak, ale w sytuacjach, w ktorych ma odczytac kobiece mysli :P

Gość Szklana
hehe no ja TYLKO cytuję co zawsze słyszałam ;) ojjjjj wystarczy słuchać i czytać miedzyw ierszami nie koniecznie w myślach ;) a można wymagać myślenia górną częscią ciała od was? :)

Gość Szklana
nie no dobra koniec żartów ;) bo kobiety czaruje to że facet się potrafi domyśleć... !

Gość Szklana
to ja też idę śnić o Księciu z bajki...;)