Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malenkaaaaaaaaaa

Dziewczyny prosze o podpowiedz!

Polecane posty

Gość Malenkaaaaaaaaaa

Przez ostatnie miesiace zazywalam Diane-35.. jednak wzielam w tym miesiacu 3 tabletki z listka i niestety skradziono mi torebke z reszta opakowania :( ..wykupilam dzisiaj recepte od ginekologa, jednak jest ona na Cilest bo to mialam brac po tym opakowaniu.. i nie wiem co teraz zrobic.. Czy moge po 3 tabletkach Diany-35 do konca miesiaca brac Cilest...? Czy beda dzialac? Dziekuje za odpowiedz

Gość Malenkaaaaaaaaaa
Nikt nie pomoze?:(:(:(

Gość Malenkaaaaaaaaaa
nie, bez przerwy. Tylko z tego co przeczytalam to Cilest wiecej progesteronu zawiera... :| Dzieki za zainteresowanie:)

Malenkaaaaaaaaaa nie moglas zapytac o to ginekologa? nie mam pojecia jak powinnas teraz zrobic;/

szkoda, że nie miałas możliowści żeby pójść do ginekologa. Dziś byłam u swojego i przepisał mi inne tabletki niż brałam dotychczas. powiedział, że czasem jest dobrze odstawić tabletki i odczekać do normalnego okresu i dopiero zacząć nowe albo kontynuować. wybór należy do pacjentki. tylko u Ciebie jest troszkę inna sytuacja. a może jednak poczekałabyś na okres i zaczęła wtedy cilest? nie wiem co bym zrobiła ale chyba właśnie tak

Gość Malenkaaaaaaaaaa
Nie moglam niestety bo skradziono mi ja wieczorem a ginekolog juz byl nieczynny :( nie chce miec wlasnie przerwy w tabletkach.. gin dopiero w czwartek.. a chcialam dzisiaj normalnie o 22 30 wziac tabletki :(

Gość Malenkaaaaaaaaaa
Tylko ze wlasnie jestem dopiero 3 dni po okresie.. a jednak wolalabym sie przez najblizszy miesiac zabezpieczac :( kurcze.. trudna sprawa i straszny niefart..

jak weżmiesz dziś to mogą wystąpić skutki uboczne, plamienie itp. skoro różnią się ilością hormonów. kurde trudna sprawa skoro nie chcesz mieć przerwy. właściwe robisz eksperyment. A gdybyś nie wzięła dziś, ostatecznie masz na to 12 godzin i jutro poszła do ginekologa? nawet nie swojego? bylabyś pewna jak zrobić żeby sobie nie zaszkodzić co?

Gość Malenkaaaaaaaaaa
Chyba bede zmuszona tak zrobic.. ale i tak minie 12h wiec dodatkowe zabezpieczenie konieczne hehe strasznie z tymi tabletkami :P