Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RomanWtyczka

Powiedzcie mi jaki jest sens naszego gownianego zycia?

Polecane posty

zawsze wieczorem mam dolne nastroje , bo gdy klade sie do lozka uswiadamiam sobie ze moje zycie jest gowniane, i aby temu stalo sie zadosc zasiadam na kafe :O

"skądżeś to wytrzasnął?" chyba w jakimś artykule na jednym takim "genialnym" portalu który tu gdzieś promowali :D zresztą nieważne "nasz jedyny cel to umrzec" a potem nicość???.... o ile da się nicość zdefiniować :O bardzo motywujące 😭

Gość jap
a ja jestem szczęśliwy,życie rozpieszcza mnie na każdym kroku, i codziennie obieram sobie inny cel w życiu:)

Gość jap
miałbym wtedy więcej dni do końca

hellishbloodystorm - nie nie do ciebie komentarz odnosil się do tego stwiedzenia: "gdy klade sie do lozka uswiadamiam sobie ze moje zycie jest gowniane, i aby temu stalo sie zadosc zasiadam na kafe " Za szybkie pisanie postów jest przyczyną wielu groźnych nieporozumień. / Moderator/ :)

Gość jap
hellishbloodystorm :) zmień stopkę bo Ci nie pasuje

Gość jap
niech świeci słońce:)

Justynaaaa - ja kocham deszcz, snieg i burze. nie znosze wiatru i slonca :D deszcz jest piekny, wszystko po nim wyglada pieknie, jest swiezy, oczyszcza powietrze, ochladza je itd.

"naszego" zakłada podobieństwo odczuć, czy też przyjęcie za fakt, że mamY życie gówniane" Własnie dlatego był przykład, że podobieństwo odczuć (gdzie cały czas obracamy sie wokół rozkosznego słowa "gówniane":) ) wcale nie musi oznaczać że faktycznie wszyscy mamy tyakie życie I dziura się znalazła:)