Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukiereczek6 26

13 wrzesień 2008

Polecane posty

Gość cukiereczek6 26

Czy są osoby, które biorą ślub we wrzesńiu?

Gość grażżka
moja siostra w Bydgoszczy

Gość ja tez 13go
biore slub wlasnie 13go wrzesnia;)

ja mam tydzien po Was 20 wrzesnia :) co juz macie zalatwione jesli mozna spytac?

Gość jak bylam ogladac moja sale
i pytalam o wrzesien to powiedzieli, ze 13 byl zajety w pierwszej kolejnosci, ze zawsze jak sobota wypada 13 to sa chetni duzo wczesniej. ja akurat chcialam 06.09 ;) ale za pozno sie zdecydowalismy i mamy w sierpniu. 🖐️

Gość gwiazdeczka19
Hej ja mam do was inne pytanie napisalam juz na formum temat, ale nikt nieodp, wjec poastanowilam napisac w tym temacie. Mam 10 maja slub koscielny, a w sierpniu 2006 wzielam slub cywilny. I mam pytanie czy robily byscie wszystkie te wykupywania panny mlodej, i takie tam? Czy mnie wypada?

Gość gwiazdeczka19
Moj ojciec twierdzi ze powinnam wyjsc razem z domu od meza. A ja chce tak jak powinno byc z domu rodzinnego. Chce zeby mnie dzien przed niewidzial chce miec pieknie bialymi tiulami przystrojony dom, chce zeby po mnie przyjechal, "wykupil":), i ta cala reszte. Co wy na to?

Gość ropucha5
o holender!!!!! masz Ty dziewczyno pomysły

Gość cukiereczek6 26
Ja mam slub własnie 13 wrzesnia, też chciałam 6 , ale był juz zajęty. Narzie mam zamówioną slę i sukienkę slubną :)

Gość cukiereczek6 26
Oczywiście chodziło mi o salę

Gość cukiereczek6 26
Aha no i jeszcze mamy wykupioną podróż poślubną

Gość gwiazdeczka19
Błagam odpowiedzcie, naprwde mam dylemat.

Gość cukiereczek6 26
gwiazdeczka19 ja bym nie robiła. Zresztą sama mam slub 13 września i nie będę miała czegoś takiego jak wykupywanie pannay młodej.

tez mam podroz wykupiona na grudzien - mozna wiedziec gdzie Ty cukiereczek6 26 jedziecie? ja moja sale rezerwowalam poltora roku przed slubem i na 2008 byla wlasnie tylko jedna sobota wolna - ale fakt ze ta sala jest ladna i bardzo popularna

Gość cukiereczek6 26
Jedziemy na Grecje- Kreta:)Ja szukałam salę od stycznia i już większość była zarezerwowana. Tak więc mimo chodem mamy 13 wrzesień

Gość cukiereczek6 26
O jejcia Ty szukałaś półtora roku przed, to może fatycznie powinnam szukać wcześniej.

no to super. My mamy wolne w grudniu wiec musielismy poszukac czegos zeby bylo jeszcze cieplo. A sale rezerwowalam w marcu i ciesze sie ze mi sie udalo dostac tam termin. A suknia juz wybrana ?

Gość Karollla1402
Również wychodzę za mąż 13 września bo dla nas 13-ty zawsze była dniem szczęśliwym. Załatwione mamy właściwie wszystko. Zostały takie formalności, których wcześniej się nie da załatwić czyli złożenie dokumentacji w kościele. No i został mi tylko organista, ale to formalnośc. Pozdrawiam wszystkie panny zmieniające stan cywilny 13.09.2008 ;-))

tylko takie :) ja pozdrawiam wszysttkie ktore wychodza za maz we wrzesniu :) ja tez mam wszystko zalatwione - tak mi sie przynajmniej wydaje. A myslalam ze bedzie o wiele trudniej bo nie mieszkamy w Polsce. Ale jaskos sie udalo

Gość cukiereczek6 26
Tak mam juz sukienkę ślubną:) Ale mamy jescze trochę do załatwienia np. bryczkę i garnitur dla pana młodego

Gość katarrrynka
ja mam 06.09.2008 mam sale, kosciół, zespoł, fotograf + kamerzysta i nic wiecej poki co musze zajac sie sukienka...mysle ze w czerwcu sie rozejrze