Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Girl Buster

DLACZEGO DZIEWUCHY SĄ TAKIE MOCNE W GĘBIE...

Polecane posty

A jak w tą Gębe dostaną to od razu robi sie cisza i uczą sie moresu? I co szczekate pochwy? Moge was pacać w jape kiedy tylko chce i nic mi zrobic niemozecie, wiecie dlaczego to robie? Nie dlatego ze chce...robie to bo moge. Macie byc posluszne kurwa mać wy małe chudzielce bo jak złapie za gębulke i pare razy przyłoże dla przykladu to okularki trzeba nosic. Pamietajcie gdzie wasze miejsce. wy jestescie babami i macie byc nam posluszne bo jesli nie to mozemy was zalatwic tak, jakby nie było dla was jutra. Pamietajcie o tym, pyskujecie, ublizacie, ponizacie facetow bo wydaje wam sie ze jestescie nietykalne, oo nie , JJEEEEEEEB w ten mały ryjek kosmetykowy i nagle cisza spokoj, glowa spuszczona i pokora.....Tak będzie kurwa.

Gość lokdjf
ahahahah no facet ale nam pojechales, hahaha jzu sie boje hahaha

Moje marzenie to stoczyc walke z Legionem dziewuch, wscieklych podczas okresu i w dodatku sklepy pozamykane, ja sam na ubitej ziemi i krzyczące na przeciwko mnie hordy długowłose. Zalatwiłbym was sam w pojedynke, bez sprzętu

wiadomo ze lepiej ruchac, ale najlepiej jak już są pokonane i leżą na poli bitwy ledwo zywe, wtedy przystępuje do lizania cipki

Gość lokdjf
no no temat sie rozkreca. a wiesz co jest moim marzeniem? dorwac takiego mozgowca jak ty i urzadzic mu prawdziwe tortury, rodem z sredniowiecza. odechcialo by ci sie ublizac nam kobietom.

Czuję, że ktoś jest niedoceniany, niedowartościowany i powątpiewa w swoją atrakcyjność:D:D Girl Buster napisz co cię gryzie, a JA, słowo, zachwycę się, pochwalę, zmotywuję - sam miód i wazelinka w spray-u;)

no to musisz poprosic jakiegoś dresa a by ci oczy podbił skoro patrzec nie mozesz na cipki :P

ja wole takie zdechlaczki, bo wtedy moge robic z nimi co chce a w razie podrygów zawsze mozna dobić 15 wieczną lancą albo buławą tatarską

DZIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEWUCHY KURRRRRRRRRRWA WYLAŹCIE Z NOR!! NASTAŁA GODZINA! WOJNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Girl Buster jesteś bosssssski, a Twój problem jest łatwy do rozwiązania. Po prostu nie pesz się, nie spuszczaj wzroku i nie koncentruj się wyłącznie na cipce, tylko patrz pięknej kobiecie w OCZY, w nich zobaczysz wszystko o czym marzysz:)