Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słońcem opętana

NUDZI MI SIE W PRACY. WAM TEŻ??????????

Polecane posty

Hej. Już trzeci dzień nudy w pracy. heh...nie mówcie mi \"weź sie do pracy dziewczyno\", bo na prawdę nie mam co robić. Prezes na urlopie. Wszystkie drobne czynności wykonuję na bieżąco. Ot...pół godziny roboty i znowu nuda.... Kto ma ochotę pogadać? Albo moze zaproponować jakąś ciekawą stronkę w necie do poczytania? Komu się nudzi?

Gość to gdzie Ty pracujesz
że masz takie luzy? :P

Gość stare jak świat
daj numer do szefa , zaraz z nim o tym pogadam :classic_cool:

hehe... nie muszę dawać numeru, szef wie,że jak go nie ma to jest luz.... nawet jak czasem zadzwoni to sama mu mówię : spokój, cisza,nic sie nie dzieje. :P Pracuję jako sekretarka.

A ja mam niestety zapierdziel straszny... Tylko teraz 15 min przerwy ( a to już końcówka...) i znowu .... A buu ... Nie chcecie sie zamienić? Ja chętnie sie polenie przez kilka godzinek

hehe... nie chce mieć zapieprzu....mam go wystarczająco często :P mogłabym CI pomóc, żebyśmy miały obie pracy nie za dużo i nie za mało ;) A tak serio...nie wiem juz co mam robic :(

A moze pomalujesz paznokcie? Wypijesz kawkę??? Mniam, albo zatop sie w marzeniach o jakimś przystojniaku...Pozdrawiam leniące się pracujące. Spadam do moich obowiązków

Gość ja i nikt więcej
A z jakiego jesteś miasta, słońcem opętana?

piłam już kawę, poczytałabym gazety ale aż mi głupio tak siedziec i sobie czytać...... przy kompie to w sumie nie wiadomo co ja robię.... Mieszkam w Warszawie.

Gość mi też
sie nudzi