Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka jednaa

SEKS - kiedy w końcu przestanie boleć???..........................

Polecane posty

Od miesiące współżyję ze swoim facetem, straciłam z nim dziewictwo.. I nadal mnie boli podczas stosunku... Zaczynam się martwić.. Myślałam, że po pierwszych 3 razach bol minie, ale bylo ich juz duzo i bol nie ustąpił :o A wam kiedy bol minął kobiety??

Gość dziabąg jeden
Mnie nie bolał nawet 1 raz, bo już wcześniej bawiliśmy się paluszkami. Na Twoim miejscu udałabym się do gina najlepiej, żeby on to sprawdził. A jak nic Ci nie będzie, to po prostu kwestia czasu, aż się że tak powiem "rozruchasz" :d! Niech facet też będzie delikatniejszy, to może ból nie będzie duży.

facet jest delikatny ale za kazdym razem czuje ból... tez radził pójście do ginekologa, ale wole zaczekac :o

Gość taka prawda ona
po 2 latach powinno przestac jak regularnie współżyjesz to szybciej

Gość jamkajamka
może jesteś tak zbudowana. Nie chcę straszyć ale moja znajoma tak miała, że bolało, i miała operację pochwy, ponieważ pochwa była tak zbudowana że uniemożliwiało jej to współzycie normalne.

ale ten ból nie jest bardzo mocny, jednak jest :O wole nawet nie myśleć o operacji, mam nadzieje, ze ból minie :(

Gość feber55
Czesc:)Boli Cie podczas stosunku czy po?Być może masz za słabe nawilzenie,albo nie jestes wystarczająco rozluzniona, a to wszytsko wpływa:(zobaczysz z czasem bedzie dobrze,to dopiero miesiąc...przyzwyczajasz sie pomału do wszytskiego,a raczej twoja pochwa,mówie ci bedzie ok:)pozdrawiam

Gość ogrowaty
za sucho, moze masz suchoty pochwy.

Hej, mam to samo, jeśli używacie prezerwatywy to to jeszcze pogarsza ból. Myślę za jakies dodatkowe nawilzenie moze wyjasnic sprawe. Warto isc do gina, on wykluczy nadżerkę, która też może być powodem bólu.

Gość takaa jednaa....
nadzerka, chyba nie, raczej mam nadzieje ze nie... moze poczekam jeszcze troche i zobacze czy ból minie.. :(

Gość feber55
Nie ma za co:)a być może masz lekkie zapalenie? bo jak sobie teraz przypominam,mnie tak bolało,nie wiedziałam co jest grane i poszłam do gin,no i wyszło że mam zapalenie;(ale wyleczyliśmy sie z partnerem i już jest wszystko ok:)No bo jęsli mówisz, że z nawilżeniem ok,i nie zauważasz żadnych zmian u siebie, to myśle ze czasem będzie lepiej,tak jak mówiła to dopiero miesiac, jestes jeszcze w tym miejscu pewno"ciasna"(hehe nie lubie tak pisac) no a nie kazda dziewczyna ma odrazu tak fajnie:)pozdrawiam cieplutko:)

feber55 🌻, kurcze, ale ten ból nie jest duzy, ale jednak jest, więc z tego powodu nie mam przyjemności ze stosunku.. mój partner ma oczywiście.. do gina jakos mnie nie ciagnie, ale jak mi nie orzejdzie to raczej nie bedzie innego wyjscia :O pozdrawiam

boli mnie wejscie, a pozniej odczuwml lekki ból, tzn nie boli mnie bardzo mocno, tylko troszke, i dlatego nie odczuwam przyjemnosci :o

Gość feber55
kochana jesli przy wejsciu to moim zdaniem, wszystko sie dopiero przystosowuje,troszke"naciągnie" a boli bo pewno spięta jestes,no i nie ma wystarczająco dobrego nawilżenia.Ja na samym początku współżycia odczuwałam tez podobnie nie bolało bardzo ale jednak czułam pewien dyskomfort, bedzie dobrze zobaczysz!pozdrawiam:)

Gość a może....
zgaduję, że boli Cię sam 'tył' wejścia do pochwy? spróbuj kupić w aptece jakąś maść na podrażnienia bez recepty, powstrzymaj się od współżycia przez tydzień i w tym czasie spróbuj się najpierw wykurować sama. jeśli nie minie, to trudno, musisz odwiedzić ginekologa. i tak zresztą powinnaś, skoro rozpoczęłaś życie seksualne :). pozdrawiam.

Gość A TAKA SE : )
Mam to samo : ( straciłam dziewictwo a jednak dalej boli sama nw co robić ; /