Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mariczka0_87

Co zrobic jeśli tipsy sie odklejaja??

Polecane posty

Czesc prosze o porade zakladam tipsy juz 2 miesiace i odpadaja po kilku dniach czego moze byc ta przyczyna?? kupowalam droższe i tansze zele i paznokcie i nic pomozcie prosze

A nie lepiej zamiast kupowac namiastki tipsów,pójśc i zrobic solidne w gabinecie?Ja tak robie ,mimo,ze bardzo szybko mi odrastaja,ale niewyobrazam sobie samej robic cos z nimi-a tak wiem,że spokojnie miesiąc wytrzymają,ide zrobic odrost i znów miesiąc spokoju.Nic sie nie odkleja-bo dobrze zrobione nie maja prawa odpadac tak poprostu.Zastanów się,czy warto samemu się męczyc.

Gość kasiunia100587
A może poprostu twoja plytka paznokciowa nie przyjmuje zadnych substancji chemicznych zawartych w zelach czy kleju i poprostu ci odpadaja, lub jestes chora, bierzesz jakies antybiotyki, masz oslabiony organizm wtedy rownież tipsy nie chca sie trzymac!!! Własnie mam taka kolezankę, ktorej wogole nie chca sie trzymac tipsy i odpadaja jej po 3 4 dnia gdzie innym jak robie to trzymaja sie nawet do 5 tyg!!!

Gość ola z wrocławia
może wpuszczasz pod tips/żel powietrze lub zalewasz skórki?

Gość winogrony hhhhhhhhhh
?

Gość winogrony hhhhhhhhhh
?

Gość elipop
sprawdz czy dobrze zmatowiłas tipsa przyklejonego do panzokcia i czy klej nie został na powierzchni,bo może jak klej zostawiłaś to odparza i tipsy lecą