Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izinola

YASMIN pomaga na cere? nie mam juz sil......

Polecane posty

Gość izinola

tak jak w temacie..biore 2 miesiace a jak narazie nie ma poprawy... chyba nawet jest gorzej ale moze dlatego ze jestem przed okresem... juz nie daje rady...chce zaczac normalnie funkcjonowac;( komu yasmin< tabletki anty> naprawde pomogly?proooossze o odp!

Gość kaania.
mi yasminelle pomogły dopiero po pół roku! cierpliwości!

Gość izinola
a jak nasilony mialyscie tradzik??? slitka po jakim czasie Ci pomogl..? :(

Gość Mila123
Nie łam się, Yasmin działa po 3 miesiacach nieraz

pomogly mi dopiero po 3miechach..;/ pozniej mialam ladna cere..lecz zas cos zaczyna wyskakiwac i mnie coś bierze ;///////

Gość izinola
a jak mialas nasiliny tradzik? odstawilas ze cos zaczyna sie dziac znowu?? Dziekuje za zainteresowanie:)

Gość izinola
nasilony*

przyznam ze byl czas co wygladała moja twarz jak pobojowisko i byl stan bardzo zły;/ ..i próbowlaam juz wszystkiego..to dermatolog,to kosmetyczka-jednak kosmetyczka raz powiedziala ze nie ruszy mojej twarzy narazie bo jest za powazny stan cery i tylko nadaje sie moja twarz na pomoc dermatologa.. Pozdrawiam:)

Gość Yunkifunki
Czy po odstawieniu Yasmin jest wysyp jak po Diane 35?

przyznaje ze ten wysyp pozniej nastepuje i po diane35 i po yasmin ale nie taki jak wczesniej..kazdy roznie reaguje..

Gość Agnieszka198701
Witam mnie ginekolog zapisała yasmin twierdząc,że on jest najlepszy na problem ze skórą a mam grudki najwięcej na policzkach. Wiadomo raz jest lepiej raz gorzej. Biorę je już 9 miesięcy, na początku ok połowy opakowania straszne pogorszenie zaczęły mi na brodzie wyskakiwać czerwone duże gule nigdy czegoś takiego nie miałam, znowu zaczyna robić mi o samo. Jedynie z pleców zniknęły mi pryszcze :( Nie pomaga mi yasmin a wręcz pogarsza, bo na szyji i dekolcie się mi jakieś paskudztwa robią czego nie miałam nigdy :( czy ktoś miał podobnie ??? Jeżeli tak to na co zmieniliście yasmin ??? Libido też spadło choć na początku było ok :(

Gość mam tak samo jak Agnieszka1987
zaczely wyskakiwac mi bolace gule na policzkach i z boku na brodzie :( biore 1opak. czy po 3miesiacu bedzie poprawa? czekac nei czekac? prosze kogos o pomoc :(

Ja brałam yasmin ok roku. Również wyskakiwały mi po nim gule bolące,ale schodziły. Po roku przestawiłam się na yasminelle,żaden z nich nie wyleczył mi cery... ehhh Nie miałam nigdy cery tłustej,ale te leki wysuszają skórę. Pozdrawiam