Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vanessska

ile wasze pieski zostaja same w domu?

Polecane posty

Gość Mój nawet do 8
godzin

Gość Maciuś...
max 3-4 godziny, najczesciej robi totalna demolke, to 10 msc. golden:-)

Gość dzięki za cierpliwość piesku
Ile trzeba, a trzeba i 12 godzin, niestety. Na szczęście nie szczeka sąsiadom. No, ale jak się tak przeciąga to trzeba się liczyć, że zwieracze mu nie wytrzymają. Ale te 8 - 10 godzin to spokojnie.

Ja chciałabym bardzo kupić psa rasy Chihuahua lub Maltańczyka,generalnie jakiegoś małego,ale nie ma mnie 9 godzin... nie wiem czy wytrzyma,a męczyć psa też nie ma sensu

Gość lksdfsji
jezu!jakie głupier pytanie.Nienawidzę psów-zwłaszcza yorków-śmierdzieli

Gość mój zostaje.....
ok. 9 godzin, ale czasami i 12 godz. Generalnie tam gdzie może to z nami jedzie, ale wiadomo do pracy go nie wezmę :) Nie szczeka jak jest sam więc spoko, pytałam sąsiadów. Natomiast jeśli chodzi o sikanie, to nauczyłam ją sikać na podkłady dla psów i jak mnie nie ma to tam sie załatwia. Nie chciałabym żeby musiała się wstrzymywać.

Gość lody w papierku
a sprzątacie kupy po swoich pupilkach?

Gość lody w papierku
ja rozumiem, że pieseczki są mądre, bardzo mądre i ZAWSZE robia kupkę jak właściciel ALURAT jest odwrócony.... ale chyba właściciel też inteligenntny i wie, ze piesek się już załatwił i spacer można zakończyć? I kupke pupilka sprzątnie :) Prawda?

zależy jaki ma piesek charakter, czy spokojny, bojaźliwy. Poprzedni nasz piesek był spokojny i lubił samotnosć, a ten aktualny, jest bojaźliwy i nie lubi samotności, a jak jest burza , to nie wiem, co zrobić, weterynarz przepisał tabletki, ale nie będę zdrowego pieska chemia faszerował.

moje psy biją w dziedzinie wytrzymywania w domu rekordy ale nie wpiszę ile bo taka moja opinia na podstawie moich psów jest NIEMIARODAJNA moje wytrzymują ale inny wcale nie musi poza tym inną sprawą jest pozostawanie w domu psa dojrzałego emocjonalnie a inną młodego, nie znającego jeszcze dobrze właścicieli zatem nie wolno podejmować decyzji na podstawie wiadomości typu: doberman Iksińskiej śpi w domu 12 godzin bo może się okazać że szczeniak maltańczyk ani chwili nie będzie sam bez oszczania dywanów i zdemolowania drzwi a zostanie na trzy godziny grzecznie dopiero po roku ciężkiej pracy nad jego wychowaniem

Gość mój zostaje.....
jezeli mnie pytałaś to mam yorka.

mój od 8 do 16.30 - codziennie oprócz weekendów - Spanielka kochana

Gość lody w papierku
ale naprawdę, prosze, odpowiedzcie na moje pytanie

Zgadzam się... ale uważam że pies powinien być uczony od małego...dorosłego psa który był zawsze z jakimś domownikiem ciężki przyzwyczaić do zostania 8 godzin w pustym domu W dużej mierze to zależy też od rasy. Chciałam tylko orientacyjnie spytać,czy są osoby które pozostawiają psy same ok.8 godzin,bo w moim bliskim otoczeniu nie znam takiej :-)

Gość mój zostaje.....
lody w papierku - ja zawsze ale to zawsze sprzątam kupy po moim psie, teżmnie wkurza jak ludzie nie sprzątają. Czasami się zastanawiam, czy jak w domu by zrobił kupę to tez by nie posprzątali. Kupiłam psa i jestem za niego odpowiedzialna. Za czystość na osiedlu też. Chcialabym żeby wszyscy tam mysleli.

lody w papierku - pytanie nie na temat mój wychodzi do MOJEGO ogrodu .....

Gość mój zostaje.....
sory za literówki, oczywiscie mialo być: też mnie to wkurza, a w ostatnim zdaniu tak a nie tam.

Gość lody w papierku
nie na temat, ale mnie zastanawia. A akurat tu zebrali się miłośnicy psów, dlatego pytam, chyba nie jest to zakazane? :) Pytam poruszona do głębi widokiem pani i jej psa, Pani z wyglądu normalna, pies - duży owczarek niemiecki. Akcja - park, blisko placu zabaw, pani odwrócona tyłem, pies 20 metrów od wejcia na plac zabaw załatwia się. wiadomo, ze nie jest to sarenka czy york, który zrobi maleńką kupkę :o.. Pani niby nie patrzy, ale kiedy pies skończył - rusza, potem po paru minutach bawi ise znim, cmoka w nosek i tp, pewnie też znim spi w łóżku Ale kupki nie sprzątnie :(