Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalna laska ..

Do facetow ktorzy wmawiaja sobie ze technika jest najwazniejsza nie wielkosc

Polecane posty

Gość normalna laska ..

gluptasy nie wiem kto nagadal wam takich bzdur ,ale jesli tak to albo sami miedzy soba sie tak pocieszacie albo kobiety z litosci was pocieszaja :D te wasze sprzety po 15-18 cm to niestety malutko i napewno nie zaspokoicje tym kobiety:O wiec jesli ne macie odpowiedniej ilosci kasy zeby nam to zrekompensowac to nie zawracajcie glowy :O nie obrazajcie mnie ze jestem rozjechana bo tak mysli kazda kobieta i dlatego nie chcemy sie z wami kochac bo nie mamy z tego przyjemnosci:O zastanowcie sie czy wy przez lata chcieli byscie robic cos co nie sprawia wam przyjemnosci a nierzadko bol i obrzydzenie patrzac na wasze brzuszyska:O

Gość normalna laska ..
dodam jeszcze tylko jako ciekawostka że choinek zapachowych o zapachu kokosowym używam jako antyperspirantu podwieszając pod pachami

Gość normalna laska ..
zbierajcie kase albo spadajcie:O

wielkosc ma znikome znaczenie :classic_cool: liczy się technika ;)

do narmalnej laski no chyba cie gnie. powiedzmy ze twoj wybranek ma sprzet gdzies w granicach 25 cm niech bedzie i co sex z nim to ma byc przyjemnosc? sluchaj dziewcze moze miec nawet mega ogromnego ale jesli nei ebdzie mial techniki i nie bedzie choc troche sie staral to tak cie spenetruje ze ci mozg przebije na wylot. ale nie co tam, normalna laska taka jak ty uwielbia taaakich

Gość normalna laska..
taki murzynski basior potrzebny od zaraz

Gość normalna laska ..
technika w zdobywaniu kasy tak bardzo cenie;)

Gość normalna laska..
lubisz murzynów?;) cudownie założymy grupę wsparcia i fanklub somalijskich samarytanek ;)

Gość normalna laska ..
lalka25 czas im to uzmyslowic bo to ostatnio co sie dzieje to tragedia stanie taki sierota ze swoimi 10 cm w zwisie jak dostanie wzwodu to 13 cm :O do tego zabiera sie jak prawiczek do roboty ze rece opadaja :O

Gość dzizas mialam raz do czynienia
z wielkim penisem :o Dziekuję, nigdy więcej :o

Gość normalna laska..
ale takie 25 w kiszke stolcową to się nazywa perwers :)

Gość normalna laska ..
ale gdzie do kobiety z 15 cm:O

Gość normalna laska ..
osobiscie posiadam 6 cm lechtaczke i imponujace wary sromiaste, wiec od facetow tez wymagam odpowiednich rozmiarow!

Gość normalna laska..
moja cipka jest jak wiadro towotu wiec musze poczuc no nie?

Gość _Wredniak_
Laska, co Ty wiesz o kobietach? Jesteś tylko zwykłą laską. A laski, to potrzebuje stary dziadek, a nie mężczyzna. :P

Gość taki 15 cm
jest mniamniuski nie przesadzaj:P

o bozeee kazdy ma swoje zdanie i moze je wyrazac nie musicie odrazu wyzywac od kurrew i takich tam .Jesli kobieta zali sie ze jest gruba to odrazu wszytscy faceci po niej jada ze kaszalot ze ma zmarbowane zycie itp itd ale jak koebita napisze Wam "prawde" to tez najezdzacie no kużwa bez przesady ,macie jakies kompleksy na pukncie swojegoptaszka i chceie sie dowartosciowac?jesli tak to robcie to tak zeby z Was sie nie smiali bo akurat teraz zal mi jest Was. Aaaa..i zeby nie bylo nie zgadzam sie z autorka topiku aczkolwiek analogicznie rzecz buorac jesli biust dla faceta ma znaczenie to i rozmiar powinien miec znamczenie dla kobiety ale coz...co kto woli :)

Gość Wyzwolony
marna prowokacja, ja mam 16cm i mialem pare partnerek wszystkie byly zadwolone, z dwoma byle na stale. Pierdolisz az glowa boli, i nie mam brzucha, jestem zajebiscie zbudowany i wyrzeźbiony a to ze ciebie nie zadowala knaga 18cm to tylko twoj problem i twojej rozpierdolonej dziury , pozygalbym sie na taką laske z takim otworem, ja pierdole obrzydliwe suki

kobiety nawet tu nie chca pisac bojac sie ze sie faceci obraza i nie beda chcieli pisac:D to dla naszego dobra niech zrozumieja dla czego nie chcemy sie z nimi kochac:O

Wyzwolony ty masz problem bo wmawiasz sobie ze te twoje 16 cm starczy jedyny plus dla ciebie jesli piszesz prawde ze dobrze wygladassz ja przynajmniej wtedy inaczej patrze na faceta ale gdy zma malego fiutka potrafie wyjsc izostawic gdy jest napalony:D

Gość Wyzwolony
przedewszystkim nigdy bys mnie nie rozebrała bo wczesniej wyjebałbym ci w kły ze śmiałaś podejść do mnie z tak wielką lochą między nogami.