Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalna laska ..

Do facetow ktorzy wmawiaja sobie ze technika jest najwazniejsza nie wielkosc

Polecane posty

Gość nie pokazuj tzytzkow
maniek gientki to pedau:D

Gość Wyzwolony
powiem wiecej, dymam w dupe laski aż kwiczą jak zażynane kurvy z sarajewa a ty mozesz popisac sobie tylko na forum..i kto jest gór? my czy wy? Niewazne jakiego mam i dyma mnie przyjemnosc wasza, wazne ze ja sie spuszcze i zerżne wasze kapy jak surową kapuste tępe suki...

Gość nie pokazuj tzytzkow
pedau:D

Gość maciek29
Mam 15cm i brzuch. Kilka lasek w łóżku. Myśle że gdyby nie były zadowolne to nie błagały by o więcej i latały za mna argumntując że z nikim wcześniej im tak nie było.

ale sie wsciekaja :D prawda jest bolesna ale prawdziwa mozesz jak to napisales " wazne ze ja sie spuszcze i zerżne wasze kapy "i byc zadowolony :D ale zebys slyszal jak my sobie rozmawial\my o tych waszysz szybkich strzalach i tych sprzetach:D:D:D:D napewno nie bylbys taki dumny i zadowolony z siebie:D

Gość Wyzwolony
zwykle im wiekszy chuj tym mniejszy mózg więc dlatego ciągnie swoj do swego, suki po zaocznym marketingu i czereśniaki z budowy tyrające za 800zl mogące sie tylko chujem pochwalic :D kurwa co za paskudne towarzystwo, tylko na smierc zaslugujące

Gość Wyzwolony
"ale zebys slyszal jak my sobie rozmawialmy o tych waszysz szybkich strzalach i tych sprzetach" moglbym nawet uczestnicic przy was w takiej rozmowie i walic gruche na waszych oczach mając całkowitą wyje-bke na to co mowicie, potem poszedlbym do dobrej restauracji i na piwo a ty bys dalej wrociła z przerwy na herbate za stanowisko kasowe w SPOŁEM...haha

maciek29 polscy faceci sa tak beznadziejni ze nie ma co wybierac ,wszyscy jestescie zalosni :O nic dziwnego ze laski spotykaja sie z takimi sierotami bo moga trafic jeszcze gorzej:O

Gość Wyzwolony
ja zrozumialem ze związki są dla frajerow, lepiej dymać kurwiszony raz na jakis czas a zycie ukladac sobie samemu bez pasożytów. Kretynko nie masz mozliwosci wyprowadzenia mnie z rownowagi bo wygrywam z tobą w kazdej dziedzinie zycia. Bleee

Wyzwolony ciesze sie ze jestes tak odoprny na krytyke ale zeby ja zrozumiec do tego trzeba dumy meskiej ale z takim sprzecikiem czy mozna nazwac was mezczyznami:D:D:D

Gość Wyzwolony
na szczescie tobie po zasadniczej szkole nie dane jest oceniac takich kryteriów. Mniej niz 0

Gość maciek29
normalna... - jestes za****bista. Uwielbiam prostować światopogląd takim super Panna jak ty.

Wyzwolony masz racje zbieraj kase bo kobieta ktora cie zechce za meza bedzie pracowac w spolem bo tylko takie na ciebie leca :D:D prawdziwe kobiety nie zwiaza sie z takimi "mezczyznami"

Gość olkabezbolka
normalna ile ty masz lat? 20? mysle ze jeszcze mniej, mialas w zyciu pewnie 2 facetow gora 3 i wielkie haloo ttaj robisz. sluchaj nei odpowuiadajac i penisy polskich facetow prosze bardzo spakuj sie jedz do somalii, chetnie cie tam przyjma. nie bronie facetow, bo 10 cm to hmmm no coz, ale bez pzresady dziewczyno, musisz byc albo bardzo rozjechana albo bardzo ograniczona.

Gość Wyzwolony
"Wyzwolony masz racje zbieraj kase bo kobieta ktora cie zechce za meza bedzie pracowac w spolem bo tylko takie na ciebie leca" Kase moge podjąć w kazdej chwili z konta na ktore co miesiąc wplywa kilkanaście tyśiecy zlotych co jest powodem ukonczenia przezemnie dobrych szkół i posiadanie wykształcenia kurevko. Nigdy nie bede na nikogo łożyl, do roboty kurvy bez szkoly. Pewnych rzeczy nie zrozumiesz bo zostalas wychowany w modelu rodziny patologicznej gdzie pomarańcze na święta to bylo eldo rado. Nie mamy wspolnych płaszczyzn po ktorych mozemy sie poruszac. Ide zerżne jakąś tępą suke z supermarketu.

Gość Wyzwolony
no widzisz worku na sperme wikarego jaką masz pozycje w spoleczenstwie he he ....

Gość kuba rozpruwacz 1
normalna laska-> jesteś jednak głupia picz. Napisałaś, że wychodzisz, gdy zobaczysz że facet ma małego i go zostawiasz? Odpowiedziałaś sobie właśnie na pytanie, dlaczego twoja rozklapiocha toleruje tylko duże knagi. Masz widocznie rozwaloną cipe, która chce większych i większych. Jeśli nie wystarczają ci 20cm fiuty, to odwróć stół kuchenny do góry nogami i jazda! Od razu 4 kochanków :P PS: nie zdziw sie, gdy którymś razem dostaniesz od faceta z liścia, albo cie po prostu tak zleje, że bedziesz jadła tylko zupki.

Gość Wyzwolony
i jeszcze zerżnie w dupe gdy bedziesz w agoni. Ja bym tak zrobil

Wyzwolony dziwne ze tak inteligentny moze wykorzystywac biedne dziewczyny z hipermarketow ktore dojezdzaja 100 km do pracy :O godza sie tylko pewnie dlatego ze licza ze moze zalapia sie na meza ktory mieszka w miecie :O:O:O ALE NIESTETY Z TAKIM SPRZECIKIEM MOZESZ TYLKO TAK WYKORZYSTAC DZIEWCZYNE:D:D:D:D:D:D i sie burza jak im sie mowi prawde zalosni polscy macho:O

Gość Wyzwolony
mialem przez 2 lata dziewczyne która studiowala na 6 roku wydziału lekarskiego Akademi MEdycznej w Krakowie a jej rodzice byli znanymi z mediów ludzmi. Takie dziewczyny miałem i ssały mojego 16cm chuja przez 2 lata. Ty mozesz liczyc jedynie na swojego ojca a patrząc przez pryzmat kutasa nigdy nie bedziesz miala szacunku kurvo wsrod ludzi, bedziesz tylko zabawką dla wiesniaków prowadzących taxówke.

Gość maciek29
e tam. To, że ma OGROMNE pojecie o temacie, w którym sie wypowiada to jeszcze nie powód do takich bluzgów. Ma dziewcze problem... może czuje sie zlana, niespełniona, niekobieco... Ja tam jej życze wszystkiego dobrego.

Gość Wyzwolony
nawet gdybys byla ostatnim czlowiekiem na swiecie trzepał bym kapucyna albo dymał zwierzęta ale nietknąbym takiego gowna przysiegam na wszystko co mi święte