Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalna laska ..

Do facetow ktorzy wmawiaja sobie ze technika jest najwazniejsza nie wielkosc

Polecane posty

Gość Wyzwolony
a jej zycze chuja w gardle prowokującego wymioty, życze jej duzych kutasów we wszystkich otworach skoro to lubi.

Wyzwolony ale kopnela cie w tylek za wysokie progi a zamaly sprzecik:D:D daruj sobie odpisujac ze ty ja rzuciles ,za wysokie progi mozs co jedynie lazic po duzych sklepach naciagajac dziewczyny ze wsi :O:O:O:O

Gość Wyzwolony
dostalem prace w innym mieście na drugim koncu kraju, jakbym zostal to za 6 miesiecy bralibysmy ślub. Znowu ci nie wyszlo zero, tak jak twojej matce ktora starala sie 7 razy napisac mature

ja nie pisze tego na zlosc czy ze swoich kompleksow:O ale nie moge na was juz patrzec sieroty ,wielcy macho ze swoimi sprzetami ogarnijcie sie wreszcie bo zawsze bedziecie sie zalic ze kobiety, zony nie chca sie z wami kochac:O

Gość Wyzwolony
tak, lubie szybki darmowy seks i rajcuje mnie odkrywanie kolejnych nizin na jakie czlowiek moze upaśc. Z wami to jest tak latwe ze w ciagu 15 minut wychodząc na ulice mozna juz miec usta na chuju jakiejs tępej łychy.

Gość american pie
gópia prowokacja:D

drodzy "mezczyzni" naprawde wszystko co pisalam nie mialo nikogo obrazic :O prawda jaka jest sami sie pewnie domyslaliscie ja tylko ja potwierdzilam ,mam nadzieje ze kobiety dopisza sie do tego i przestana was oszukiwac otwierajac wam oczy na nasze potrzeby

Gość hahaha niezłe
po 1 nic sobie nie wmawiam po prostu wiem:D po 2 moje 15cm zadawala te z ktorymi spalem po 3 masz problem bo 20cm i wiecej ma niewielu kolesi wiec szukaj se takiego

Gość Fajna sukaaaa
No jasne liczą się tylko wielkie pały faceci z małymi nie mają prawa bytu. Dlatego kobiety zdradzają. Potrzebują bolca a nie kuśki :)

Gość to prawda i koniec
mam teraz nowego faceta jego maly jest naprawde "maly" :( na dodatek nie potrafi nic ciekawego, ciagle to samo mietosi moja piers i mysli ze ciagle mi sie to podoba wczoraj powiedzialam, ze cos wiecje by sie przydalo :( cienki, i krotki.... poza tym nic do neigo nie czuje ...trzeba skonczyc zanim sie zaczelo ... teraz wiem dlaczego mimo 37 lat wciaz nie ma dziewczyny :(

1 obawiam sie ze jednak tak:O 2 kobieta jest gotowa do wielu poswiecen i bardziej gotowa nie sprawiac przykroosci w odroznienu od facetow:O 3 niestety i to was boli :O

Gość jhjhjhkjhkjhkjhkj
a mi sie podoba moze 1% dziewczyn reszta to przecietniary i brzydule tak wiec jest remis:P

to prawda i koniec przyjdzie do pracy i bedzie sie chwalil jaki jest zajebisty ze swoim ptaszkiem:O dlatego dziewczyny uciekajcie od takich sierot gdzie piepsz rosnie i nie litujcie sie bo nad wami sie nikt nie lituje:O

nie przeczytalam zadnych wypowiedzi,ale musze jeszcze cos powiedziec.dzis mailam ta sama konwersacje z kolezanka,rano przy sniadaniu,wiem,obrzydliwe,i ona rowniez stwierdzila,ze rozmiar sie bardziej liczy od techniki,poza tym technike mozna wypracowac a rozmiaru juz raczej zmienic sie nie da:O

Gość hahaha niezle
apropo 3 punktu gowno wiesz.niech sobie ktos ma nawet i 40cm mam to gdzies mam tyle ile mam. a skoro juz tak to my faceci tez nie sprawiamy wam przykrosci i nie mowimy ze macie male lub wiszace cycki a w 95% tak jest:O

zapomnialam dodac,raz mialam faceta,ktory owszem mial sie czym pochwalic,ale sex byl raczej bolesny,wiec moze nie chodzi az tak bardzo o dlugosc jak o grubosc?

Nie, ja nie miałam ptaszka :classic_cool: Ale skoro mi jest trudno z ciulikiem mojego faceta, który 20 cm na pewno nie ma.. to hm... nic no, spojrzałam na linijkę i przeraziłam się patrząc na 20 cm :o

lalka25 no taka jest prawda a oni sie denerwuja jak sie im mowi prawde przy szczerych rozmowach z kolezankami wszytskie narzekaja na swoich facetow:O ciekawe czy oni by godzili sie na sex z zero przyjemnosci:O

Ale o co ta cała draka:O Wielkość nie ma istotnego znaczenia. Nie oszukujmy się, wiadomo przecież, że im lepszy samochód u faceta tym lepszy orgazm u kobiety:D:D

Hahaha Agniecha - popieram :D Ja rozumiem trochę przesłanie normalnej laski. W końcu facetom wolno ciągle narzekać na nas, że za grube, za małe cycki, za niskie, za brzydkie.. tylko my mamy ten komfort, że wszystko można u nas poprawić. A facet z małym ptaszkiem zawsze będzie facetem z małym ptaszkiem :-) może się cieszyć tylko rzekomą większą inteligencją ;) w końcu krew zostanie mu tylko w mózgu :-)