Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruuchaaa

ciąża a paciorkowiec

Polecane posty

Gość gruuchaaa

dziewczyny mam do was pytanie: jestem w 35 tyg ciąży. wiem, że powinno się wykonać badanie (posiew z pochwy) pod kątem streptococusa (paciorkowiec z gr B) pytałam moją gin o to czy będe mieć robiony taki posiew, ale cały czas słysze ze to później i ze jeszcze czas (chodzę do państwowej przychodni więc moze mnie zbywaja...) postanowiłam zrobić to prywatnie u już. tylko mam pytanie czy wiecie może gdzie w Warszawie mogę takie badanie zrobić?? wiem że koszt samego badanie nie jest ogromny (jakok ok 40 zł) ale przeraziło mnie to ze w niktórych klinikach każą sobie zapłacić za wizytę u lekarza (nawet 100zł) no i wtedy koszt jest już spory jak dla mnie przy najmniej. czy w Warszawie mogę zrobić to badanie w jakimś laboratorium w którym zapłacę tylko za samo pobranie wymazu - wiecie moze gdzie, co i jak? z góry dziekuje za odp!

Gość gruuchaaa
up up

mozna zrobic w przychodni przyszpitalnej przy szpitalu sw zofii na zelaznej koszt 38 zl

Gość gruuchaaa
dziekuje ci bardzo za odpowiedż;) poszperłam w internecie i cz tego co wyczytałam to na waryńskiego jeszcze robią. chodzi mi o to żeby zapłacić za ssamo pobranie (posiew) a nie jeszcze za wizytę bo wtedy to ogromny koszt sie robi...

Gość gruuchaaa
i tam pobiera wymaz lekarz czy położna?? orientujesz się może?

Gość gruuchaaa
dzięki wlk