Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

DZIARA - REAKTYWACJA

Polecane posty

chyba tak.... :( nie mogę znaleźć swojego kieliszka do jajek - musiałem go wyrzucić do kosza razem ze skorupkami z talerza. jestem taki gupi :O

jak mogłeś niezauwazyć i wyrzucić razem ze skorupami? :O Przecież to nie igła w stogu siana :O

Ja to dopiero jestem mądra :O Przed chwilą wysłałam przez pomyłkę smsa nie do tej osoby co trzeba :O Kurwa, ale siara :O

hmmm tylko to gafa na całego :O Chciałam spytać kolezankę z pracy o pewną osobę i sms poszedł do tej osoby, o która pytam :O no wstyd 😠 Robak chcesz soku z ogórków?

😭 to przez zbyt długie przebywanie w Twoim towarzystwie :O chcę się zapaść pod ziemię 😭

w sumie to pewnie obrócę to w żart :P Jak znam życie to jeszcze się z tego nachichramy ;) CHyba pójdę zrobić mizerię

jestem, jestem ! nie chcę soku z ogórków, ale dziękuję ;) muszę się sama z tym uporać, bo o 17 kolejna popijawa 😭

chciało mi się ;) a on je uwielbia ;) ostatnio upiekłam mu jak był chory w listopadzie. i od listopada trąbił o nich ;) wczoraj miał 28 urodziny, to mu zrobiłam caaały koszyk :D a pod muffinkami były : grzeybczki ewy wachowicz : http://www.ewawachowicz.pl/ewa-gotuje-odc5.htm na samym dole ;) się prawie popłakał ze szczęścia :D dbam o swoich przyjaciół i znajomych :)