Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

DZIARA - REAKTYWACJA

Polecane posty

Gość a tak w zasadzie
ale jarek kipi testosteronem, a kamecha niekoniecznie...

Gość a tak w zasadzie
a poza tym, od kiedy cię obchodzi co lubią inni?

Gość a tak w zasadzie
a bylo nie cpac tych dragow, co w silowni rozdaja :P

Gość a tak w zasadzie
kiepska siłownia to i kiepskie zaopatrzenie :)

Gość a tak w zasadzie
nie łam się, jutro zawsze może byc gorzej :)

Gość delfin który leje do basenu
wiem skąd nick, spoko :) pozdrawiam dawnego antagonistę 🖐️ PS. wyrósł z Ciebie całkiem spoko facet ;) Tylko się nie spinaj, bo się ujawnię :P 🖐️

Gość zaprasają na randkę
nie ce

Domi daj mi jeszcze ten przepis z krewetkami z takim dobrym sosem:) kiedys mi dawalas:)

to takie proste, ze nawet Ty bys to zrobil a poza tym nie napisalam, ze zamierzam to osobiscie zrobic patałachu:)

a ja smialo moge powiedziec, ze gowno wiesz na ten temat wymien potrawy ktore umiesz zrobic :) i ktore rzecz jasna zrobiles

jajecznica, kasza z mięsiwem, kasza bez mięsiwa, ryż z warzywami, ryż bez warzyw, ryż z mięsiwem, sałatka z tuńczyka, sałatka bez tuńczyka, tost z serem i wędliną, kanapka z pasztetem, kotlety drobiowe i wieprzowe, spaghetti z sosem, rosół, leczo, płatki owsiane, platzki ziemniaczane, omlet, naleśniki, knedliczki, gullash, etc... zapytaj lepiej czego nie potrafię zrobić :)

buahhahhahaa, nie no udany jestes a wiec ja: kisiel, budyn, omlet, jajecznica, jajko na miekko, jajko na twardo sphagetti,tosty, ciasta robilam z 2 sama wiec tez umiem:D nalesniki, sałatki, kanapki, i wsszystkie potrawy nie wymagajace wielkiego wysilku ani umiejetnoci typu wiazanie indyka nicmi:-O :classic_cool:

ooo, kisiel, budyń i jajka na twardo też potrafię :) na miękko nie umiem bo kiedyś gotowałem godzinę i dalej twarde były wynika z tego, że lepiej nadaję się na żonę niż ty :classic_cool:

wrzucasz do wrzacej wody i od tego czasu 3-4 min sprobuj aaa umiem platki z mlekiem tez:) i kasze manna:D

"wrzucasz do wrzacej wody i od tego czasu 3-4 min" Wkurza mnie, jak pękają czasami . Ale podobno, dy się gotuje w słonej wodzie to dużo mniejsze prawdopodobieństwo, że to się wydarzy :). To chyba ma związek z większą gęstością słonej wody o ile się nie mylę.

hmm jak sie je nakluje to nie pekna i nic nie wyplynie ja ich nie obieram:-O dopiero jak zamierzam zjesc:D

Pierwszy raz słyszę o nakłuwaniu. A pękają bo w sumie nieraz już są małe pęknięcia, a temperatura po prostu robi swoje. Czym nakłuwasz? Opisz nam technikę Tamciu :D.

czymc co do tego sluzy:) i jest z tylu minutnika na jajka:)

O bosze, nie mam takiego kosmicznego sprzętu w domu :o. A co dzień jadam 3 jajka na miękko na śniadanie, przydałby mi się :).