Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

DZIARA - REAKTYWACJA

Polecane posty

juz widze jak sie spotykasz z kimkolwiek z topiku:P

w ten łykent jadę do krakowa więc z Domi mógłbym się spotkać z toba nie chcę bo masz zły charakter i za dużo przeklinasz :) warszawę też mógłbym kiedyś odwiedzić ale nie ma tam nic oprócz palmy na rondzie degola i w sumie się nie opłaca tam jechać :O

wiadomo ze nie chcesz bo bys dostal w morde za swoje slowa:) jest piekny PKiN i starowka i piekne łazienki krolewskie kurwa juz moja kaczka nie zyje chyba:-O\ a nawet imie miala chociaz to chyba ges byla:-O a nie to byla kaczka a raczej kaczor, tzn chyba bo mial meskie imie, przeze mnie nadane

łazienki to ja mam w wiedniu też hodujesz kaczki Sylwia? chętnie kupię, mają smaczne, tłuste mięso :) w gębe byś mi dać się nie odważyła bo bym oddał :classic_cool:

nie oddalbys juz to przerabialismy:D w parku sa kaczki i byla jedna cala biala dlatego ja nazwalam ale nie widze jej juz, wiec chyba zdechla i jest w ptasim raju:D

wróble? chyba tylko w zoo ogólnie ostatnio panuje ciekawa tendencja - populacja wróbli maleje, w polsce też. kiedyś w naszych rejonach chmary wróbli widziało się cały rok teraz mało gdzie widać więcej niż parę osobników podobno stoi za tym rosnąca populacja krukowatych

u mnie w wawie jest sporo goleci i gawronow a wrobli rzeczywiscie sporo mniej, a one akurat maja klase bo golebie sa nachalne a gawrony obrzydlwuie skrzecza

gołębie to skrzydlate szczury a wróble i tak nie są rodzimym gatunkiem pochodzą ze wschodnich stepów i zostały sprowadzone do europy w XVIII wieku bodajże

a co wiesz o pawiach? pochodza chyba z rodziny kurowatych

ja Cie wyedukuje paw-samiec ma piekny ogon i go rozklada przed samica ktora jest szaro-brazowa i nie posiada kolorowego ogona ogon ten rozklada kiedy pawie maja toki-tak zwany ptasi okres godowy jak taka samica poleci na ogon to da mu dupy i beda male pawiatka oto dowod http://www.magwet.pl/gfx/articles/e12_pawie_ryc1.jpg

w indiach jest cenionym i szanowanym tępicielem węży i skorpionów oraz dobrym alarmem przeciw drapieżnikom, np. tygrysom gdyż gdy go zauważy wydziera się wniebogłosy :) zawsze tak jest, że w świecie zwierząt samce wyróżniają się a samice są szarobure i w ogóle do doopy są

w parku tylko chodza po trawie i pieja ja lubie ptaki wodne:)

no bo nie ma tu tygrysów ani krokodyli więc jedyne co im pozostało to pianie :(

Gość szmatlawce usuwaja pomarancze
a na topiku jest byly moderator :D tfuuu

Domi trzymam kciuki jakby co :) padłam jak przeczytałam o musze i wylewie krwi do mózgu :D srają muchy będzie wiosna :D