Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kodelukupadeks

Temat chory dotyczacy mojego chłopaka - świra ???????

Polecane posty

Gość kodelukupadeks

hej, często sie u was udzielam pod czarnym nickiem , ale sprawa jest tak żenująca ze nie wiem co o niej myslec :/:/:/ zawsze wiedziałam ze mój chłopak to jajcarz, zartownis itd ale dzis przegial pałe.. znaczy zaczeło sie tak.. siedziałam u niego w domu i zerknałem mu do archiwum (pozwala mi ) i zobaczyłam tam dziwna rozmowe gdzie mój chłopak rozmawia z kolega i rozmowa w stylu " słyszałem ze postawiłes klocka w pisuarze" o masakra, to była rozmawa z szkolnym kolegą, mój chłopak potwierdził temu koledze ze to prawda (chodziło o kupe jakby co) miałam sie pozniej o to go zapytac, po godzince chodziłam mu po kompie , przegladałam dyski, i co zobaczyłam zdjecie kupy w pisuarze (zdjecie okrepne ) zapytalam sie co to jest udajac ze nie widziałam rozmowy a on ze to jego kupa "ze sie zastanawiał czy zrobic o pisuaru czy do umywalki i tak wybrał TO NIE JEST PROWOKACJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5 razy pozniej sie pytałam go jak to mozliwe ze to on zrobił a on to w zaarty ze wypial pupe i zacza robic sory on ma 26 lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!! licze na chociaz jeden powazny komentarz

Gość osz kurde
nie wiem co Ci powiedziec, ale wspolczuje Ci

Gość horela
Delikatnie mówiąc niedojrzały jest. Jeśli to prawda oczywiście, może cię nabiera?

Gość kodelukupadeks
znam go, jestem ponad rok i niestety on mnie nie oszukuje :(

Gość nie wiem ale
to debil daj se spokój bo za parę lat zrobi pod kołdrę

Gość nie wiem ale
no właśnie niedojrzały daj se spokój, facet 26 lat a poziom podstawówki

Gość kodelukupadeks
pewnie nawet moglabym wyciagnac od niego zdjecie i dac tu , ale po co ?:( nieznosze takie dziecinnego zachowania :/

Gość długa rzęsaa
a w życiu też taki?wieczny dzidzius-cham?

Gość kodelukupadeks
chamem nie jest, jest szczery i kochany ale przyzwyczaiłam sie ze z nim nie moge brac wsyztskeigo serio

ja kiedys, dawno temu spotykałam sie z gosciem który pewnego razu puscił przy mnie baka, pomyslalam spoko, stało sie. Nie wytrzymał, ale jak następnym razem puscił bąka i go podpalił to juz miałam dosyc. Powaga, jakis gówniarz, tamten tez miał 22 lata, na szczescie to było dawno, omijam takich duuuzym łukiem.

Gość kodelukupadeks
tak samo kieedys bylismyw przychodni poszłam siku, a on wtym czasie do umywalki ale wtedy myslalam ze no wiecie siki to nic wielkiego.. teraz mi sie dopiero to przypomnialo

Gość kodelukupadeks
niech sobie robi gdzie chce, ale jak pomysle o tej pani sprzatajacej :o

Gość długa rzęsaa
moze z tym klockiemto byla taka popisowa przed kumplami....

Gość kodelukupadeks
nie wydaje mi sie, widziałam jakosc zdjecia dokladnie jak z jego komorki no nie wiem co robic naprawde, glupi powod by zrywac i wiem ze napewno nie bedzie robic "klocka" w mieszkaniu heh bo wiadomo jak jest z niektorymi ze u siebie w domu porzadek a u kogos to mozna wszystko