Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krisss

Im ładniejsza dziewczyna tym ma większe wymagania

Polecane posty

Gość krisss

a czym ona jest lepsza od innych dziewczyn ? czy to ze wazy kilka kilo mniej, ma ladniejsza twarz itd sprawia ze ma prawo czuc sie lepsza i miec wieksze wymagania ? :-o

Gość slodki kociak 25
nie kazda taka jest.Ja ponoc jestem ladna a nie uwazam sie wcale za lepsza i nie mam wygorowanych wymagan co do faceta.Ale owszem-nie jest duzo takich dziewczyn a te ktore sa to wiekszosc jest zajeta:classic_cool:

kriss-widocznie ejst lepsza skoro taka wola faceci, jak to jest ze kazdy brzydal i idoita oczekuje kogos rodem z bajki a jak sie wymaga od niego to biedny i skrzywdzony?? skoro ladne sa takie zleeeeeeeeeee i straszneeeeeeee bo idz znajdz sobie brzydka

\"jak to jest ze kazdy brzydal i idiota oczekuje kogos rodem z bajki\" bo przeciwieństwa się przyciągają :classic_cool:

Gość a co mają wasze wywody
wymagania, drogi osiłku nie biorą się z sufitu. bo jeśli [zakładam ;)] jestem inteligentna, do tego ładna to moje wymagania muszą być większe, ponieważ nie wyobrażam sobie spędzenia życia z facetem-prymitywem nie mającym nic mądrego do powiedzenia, do tego pospolitym. i, chyba to normalne, że szukam podobnego sobie. zakładam też, że jeśli zakocham się w facecie głupszym od siebie, to nie chcę się za niego wstydzić w towarzystwie, ani moich przyjaciół, ani moich najbliższych. miłość jest czasami ślepa, ale zawsze następuje taki moment, że ten mniej inteligentniejszy partner zaczyna w tym układzie być żenujący. ponadto kobieta ładna, nawet w późnym okresie życia zachowuje jednak większą urodę niż przeciętna i do tego mało inteligentna, z którą nie ma o czym porozmawiać, kiedy już chucie ustaną. 🖐️

oczekiwanie to jeszce nie przyciaganie :P zaden facet nie spojrzy na brzydka,wiekszosc nie spojrzy na przecietna ale jak ladna nie spojrzy na was to juz jestescie biedni i pokrzywdzeni

Gość hakana
ten swiat jest durny ja jestem brzydka i co i nie m iałam chłopaka nikt sie mna nie interesuje ale wdupie mam wszystkich pewnie zostame sama do końca życia ale co tam wole byc sama niż zeby ktos mnie potem zdradzał czy co jak widze teraz pary to jest róznue brzydka z ładnym ,ładna z brzydkim ,zawsze trzeba byc sobą i sie nie łamać :)

Gość bo każda ma takie marzenia
choćby niewiadomo jak brzydka była, ale tylko te ładne i mądre mogą je zerealizować :)

A ja myślę, że to, jakie mamy wymagania zależy raczej od tego, jakie mamy poczucie własnej wartości, wychowanie, co wpoili nam rodzice niż od ładnej lub mniej ładnej buzi. Dziewczyna o mocnym, zdrowym poczuciu własnej wartości będzie mieć duże wymagania, ale rozsądne, wykonalne - bo z jednej strony jest na tyle pewna swojej wartości, że wie, że nie zasługuje na byle co, z drugiej nie musi się dowartościowywać, że facet jest nie wiadomo kim, bo ma swoją wartość własną. (grupa 1) Te o zachwianym poczuciu idą w 2 strony, zależnie od zasad, które wyznają. Te będą chciały dowartościować się mężczyzną. Jesli są wychowane tak , że kobieta bez mężczyzny nic nie znaczy, pójdą za pierwszym lepszym, aby tylko nie być same (grupa 2). Jeśli przeciwnie, np. przez same matki, które chciały, żeby córka była silna i rywalizowała z meżczyznami, wybiorą opcję "wymagania w kosmos", bo przecież zeby sie facetem dowartościować, to musi być taaaaki super:) (grupa 3) Należę do grupy nr 3;)

Gość asdfds
to nie o to chodzi.. sa ladne ktore sa tak ladne ze nikogo nie znajda bo kazdy sie ich boi.. sa srednie ktore sadza ze sa koszmarne i wyrywaja jakies bobki a oni potem je jeszcze zostawiaja.. i sa brzydkie jak cholera - znam jedna ma chlopaka ktory jej nadskakuje i jest duzo atrakcyjniejszy od niej, ona jest biedna, glupia a jescze wyrywa mnie na sex bo jej malo... ludzie sa rozni - naprawde