Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eska kreska

Ale żenada! Widziała jak uprawiamy seks!

Polecane posty

Mam 20 lat, mieszkam jeszcze z rodzicami. Wczoraj przyszedl do mnie moj chlopak. Nie było nikogo w domu więc postanowilismy zrobic małe conieco...Byliśmy tak sobą zajęci że nawet nie słyszeliśmy jak ktoś wszedł do domu. Za pożno zorientowałam się ze w dzrwiach mojego pokoju stoi... moja mama!wrocila wczesniej z pracy... Myślalam ze zaraz zemdleje... Nie wiedziałam gdzie mam sie schowac:D chcialam sie schowac pod ziemie... Poźniej nie wiedzialam jak z nia rozmawiac:) Czy wy tez mieliście takie żenujące zdarzenia??

Gość i rozumiem że
nie leżeliście schowani pod kołdrą:D

mama wtedy zaniemowila a teraz probuje mnie unikac ja ja zreszta tez... chcialabym cofnac czas:/ tak... nie lezelismy pod koldra bo myslelismy ze mozemy sobie pozwolic na wiecej swobody... poza tym pokoj nie byl zamkniety...:D Skomentowala to tylko tak, że na poczatku sie wystraszyla bo pomyslala ze mnie ktos morduje:D

Gość i rozumiem że
ogólnie rzecz mówiąc niezły numer:D

Gość macedonka
mnie jakis czas temu widzial synek jak sie kochalam z mezem... tez bylo niezafajnie, trzeba bylo wtedy tlumaczyc co to bylo;)

no niezly;) chyba nigdy nie zapomni tego zdarzenia, probowalam sie postawic w jej sytuacji i nie wiem co bym zrobila:D chyba zrobila bym niezla awanture

Gość po prostu zamknij ją
macedonka a ile syn ma lat? i jak to mu tłumaczyliście? bo ja z moim miałam ostatnio taką sytuację i on widząc nas się rozpłakał bo myślał że 'tata bije mame' :P

Gość macedonka
moj synek ma 4 latka, myslal ze sie wygupiamy i chcial sie przylaczyc:D ale bylam w takim szoku ze kazalam mu isc do pokoju i powiedzialam ze zaraz przyjde. Powiedzielismy mu ze tata łaskotał mame:D mam nadzieje ze nie widzial o wiele wiecej. Na szczescie bylo zgaszone swiatlo

Gość hehhhehhe
a jednak kto by pomyślał:O niech żyje seks przy zgaszonym świetle:D;)

Gość po prostu zamknij ją
no u nas też zgaszone ale jęki były więc on myślał że ze mną coś się dzieje niedobrego... kochany Wojtuś:)

Gość hehhhehhe
o następne małżeństwo przy zgaszonym:P :D

Gość Taka Pani
tak czytam wasze komentarze i przypomnialo mi sie jak to bylo ze mna:D byl wieczor moj mąż przygotował super kolację , nastrojowa muzyka . Dzieci poszły na imprezę, wiec mielismy caly wieczor tylko dla siebie:) (tak myslelismy) Zaczelismy sie kochac w salonie az tu nagle wchodzi córka(17lat) i jej dwie kolezanki. A my na podlodze calkiem nadzy:D wtedy to musial byc szok. Pewnie myslala ze jej staruszki juz dawno tego nie robia a tu... psiukus:D (ja mam 42 lata moj maz 49)

Gość yjhhghhh
to staje mu jeszcze ?

Taka Pani - podobno największym szokiem jest dowiedzieć się że nie twoje dziecko uprawia już sex, tylko ze twoi starzy jeszcze ;)

Gość Taka Pani
dla niej to bylo naprawde szokiem bo sie do nas nie odzywala potem... jej kolezanka wybuchla smiechem i wyszla i wcale jej sie nie dziwie:(

Gość ludzie naprawde
uprawiaja sex:(