Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleoa

no nie wiem

Polecane posty

Gość kleoa

Czy można zajść w ciążę stosując prawidłowo prezerwatywę?? Czytałam w internecie że w prezerwatywie są mikro pory, których średnica jest większa niż plemnik w najszczerszym miejscu i że w ten sposób kobiety które stosowały prezerwatywę w ciągu jednego roku były w ciąży (ok 13-14 na 100 kobiet). Chciałabym mieć dziecko ale starania z narzczonym chcieliśmy rozpocząć pod koniec wakacji. W tej chwili spóźnia mi się troche okres, boli mnie dziwnie podbrzusze (inaczej niż na okres, teraz całe podbrzusze a na okres jeden jajnik), jestem senna, niektóre zapachy przyprawiają mnie o mdłości. Test chce zrobic dopiero za pare dni (jeśli nadal nie będzie @). Czy któraś z Was zaszła tak w ciążę?

Gość kleoa
----> Wiedziemka Nie zgadzam się z Tobą. Przeczytaj informacje w internecie np na stronie http://www.grabieniec.pl/pokaz_artykul.php?id_artykulu=559 i masz tu dokładnie wszystko wyjaśnione "POD MIKROSKOPEM". Jest oczywiście więcej takich stron w necie o tym że prezerwatywa nie "blokuje wszystkiego", dotyczy to też chorób przenoszonych drogą płciową. Podnoszę temat.