Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość junoszka

*Pytań kilka o SOLARIUM

Polecane posty

Gość junoszka

chciałabym mieć ładna opalenizne ale nie wiem jak czesto i na jaki czas powinnam chodzić na solarium. dodam ze mam bardzo jasna skore ktora raczej ciezko opalic , za to łatwo spalic. czy ktoś pomoże????

Gość opalenizna solaryjna
jest po pierwsze nieładna, niemodna już od jakiegoś czasu i NIEZDROWA. RAK SKÓRY to w Polsce temat nr jeden. Nie polecam i ostrzegam zwłaszcza jeśli masz jasną karnację. Włącz sobie jakąs mądrą stronę internetowa na temat raka skóry i zobaczysz przyczynę nr 1!!!! Ten temat wydaje się każdemu że nas nie dotyczy ale póki co lepiej się wystrzegać!!!!!

Gość jamaica988
wygoogluj sobie "solarium przeciwwskazania" i jesli nie masz zadnych przeciwwskazan to... wybierz sie ale nie zapomnij zmyc makijazu. i na 1 raz skoro masz jasna karnacje to 4-5 minut i nie wiecej!! ja ostatnio poszlam na 8 minut a nie bylam na solarium pol roku... i spieklo mnie strasznie. i oczywiscie nawilzanie po opalaniu koniecznie. przed solarium zrob peeling. drugie opalanie za tydzien albo 10 dni... zwiekszaj stopniowo czas opalania o ok 2 minuty.

Gość PIERWSZY RAZ TO 5MINBEZ SAMOOP

Gość jamaica988
opalenizna solaryjna jest nieladna w niadmiarze. napewno lekko zlota skora jest ladniejsza niz zolto-pomaranczowa. a rak - to skutek nieumiejetnego korzystania z solarium... trzeba wiedziec czy mozna i kiedy przestac.

Gość Marysieńka_25
też nie polecam i sama nie chodzę bo boję się o skórę. Dodatkowo starzeje się bardzo szybko po solarium. Serio, widziałam osoby po solarium:) A odradzam jeszcze z jednego powodu: jeśli masz jasną karnację musiałabyś chodzić non stop tzn na pocżatku co 3 dni a póxniej jak już się opalisz to żeby utrzymać tą opaleniznę przynajmniej raz na 5 dni. Nie opłaca sie szczerze ci powiem. Tez kiedyś chodziłam kilka miesięcy (też mam jasną karnację) i wystarczyło że zachorowałam i nie poszłam półtora tyg i prawie wszystko zeszło. Trzebaby chodzić non stop i zostawiać im tam kupe kasy.

Gość opalenizna solaryjna
"... a rak - to skutek nieumiejetnego korzystania z solarium... trzeba wiedziec czy mozna i kiedy przestac. ..." niestety tak sądzą wszyscy dzięki którym jesteśy w czołówce pod względem zachorowalności. Nie możecie przyjąć do wiadomości tego że solarium jest szkodliwe. O starzeniu się skóry też nie wiecie?

Gość junoszka
solarium jest niezdrowe dla skóry!!!!!!!!

Gość junoszka
a to ciekawe ktoś pisze pod moim nickiem.... i to na moim topiku:P