Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość druga01

włosy łonowe- depilacja-pomozcie, wazne...

Polecane posty

Gość druga01

wiem,ze temat ten jest obcykany.. ale doradzcie cos.. jak usuwam specjalnym kremem - odrastaja juz na nastepny dzien, maciupkie... jak gole zyletka - szybko robia sie kropki,swedzi,drapie,robi sie szczecina.. jak usunac wloski, by nie bylo ich przynajmniej przez dwa dni?;/ jade do chlopaka, i nie bede miala gdzie i kiedy tam golic, glupio mi :(

Gość druga01
ponoc wosk boli.. ale co tam:P mozecie mi hmmm powiedziec jak go sie stosuje/gdzie kupuje? wiem,ze infaltylne pytania....:(

Gość hhhhhhhhhhh
kupisz w kazdej drogerii albo supermarkecie, nie musi byc do bikini specjalnie ja uzywam takiego do nóg i to wcale nie jest takie straszne jak sie wydaje i gładka jestem co najmniej tydzien :) Najlepiej kup dzis i dzis to zrob przynajmniej czesc a reszte jutro bo niestety duzo czasu to zajmuje przynajmniej mi :)

Gość carmen00
a kiedy do tej pory golilam sie w miejscach intymnych na zero to czy po paru latach woskiem dalo by wogole rade? bo takie wloski to juz duzo silniejsze odsrastaja?

Gość hhhhhhhhhhh
troszke sie nameczysz ale da rade jak cos mi zostaje dobijam to pensetą hehehe :)