Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Millleneczka_1993

Blagam POMOZCIE!Czy ja jestem jeszcze dziewica?!Blagam pomocy!

Polecane posty

Gość Millleneczka_1993

Czesc Bylo tak ze w sobote sprzatam biblioteczke w moim domu- taka ogromna szafa gdzie stoja ksiazki. Wyciagalam je, przecieralam z kurzy, itd..W pewnym momencie kiedy stalam na drabince, zachwialam sie i spadlam z niej na ziemie :-( Ale to nie jest najgorsze bowiem upadlam tak niefortunnie ze uderzylam sie moja pusia o kant takiej duzej ksiazki! Az krzyknelam tak zabolalo :-( Potem kiedy poszlam sie kapac z mojej cipki zaczela leciec krew! A to na pewno nie jest miesiaczka bo jest jeszcze za pozno na nia! Dziwnie sie teraz tam czuje na dole :-( Blagam napizcie mi na powaznie co sie dzieje! Ja sie styrasznie boje :-( Dziekuej z gory

Gość a tak z ciekawosci
Nie wiem; powinnac isc do gine

Gość crazy nut
to ta książka musiała by ci wejść do pochwy zeby przebic błone...a przez ubranie to raczej trudne...no i jeszcze nie słyszałam żeby ksiazka kogoś pozbawila dziewictwa

Gość iwona66666
haha i napewno bys sie zwierzyla mileneczko na forum erotycznym w takiej sprawie:))

Gość Millleneczka_1993
A CO KURWA?!Pytam sie a ty mi pierdolisz jakies glupoty! Wypierdalaj dziwko z mojego temato bo ja sie kurwa naprawde boje :-(

Gość iwona66666
moj moj:)pewnie jeszcze do tego w ciazy jestes zrob test na wszelki wypadek:))