Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilililililliiiiiiiii

Czy ktoś zna dziecięcych gastrologów w CZD ?

Polecane posty

Gość lilililililliiiiiiiii

Witam . Bardzo proszę o podpowiedź czy ktoś może wie jaki jest dobry gastroenterolog w Warszawie ( w Centrum Zdrowia Dziecka ) ??? Wysłaliśmy skierowanie i czekamy na ustalenie wizyty , ale z tego co wiem to bardzo długo może potrwać ( nawet kilka miesięcy ) . Nasza 2,5 roczna córeczka raczej nie może tyle czekać . Czy wobec tego znacie kogoś kto tam pracuje i można się umówić na wizytę prywatną ? Bardzo, bardzo będę wdzięczna za odp.

Prof.Rydzko(chyba dobrze pamiętam nazwisko)pracuje w CZD i przyjmuje prywatnie na ul.Waryńskiego 10A w w-wie. Tel.22 825-62-99 lub 22 825-70-97.Musisz miec wiele cierpliwości,bo cięzko sie tam dodzwonic.Wizyta 150zł-przynajmniej nie cały rok temu. Nie wiem co dolega Twojemu dziecku i podawanie nazwisk jest w ciemno.Napisz,bo znam kilku gastroenterologów,każdy specjalizuje sie w czymś innym. Jak sie wstydzisz tu,to pisz na maila:pionierka13@wp.pl Chetnie pomoge:) Pozdrawiam.

Gość lilililiiiiiii
dziękuję , już pisze na Twój adres e-mail :-))

Gość lilililiiiiiii
wysłałam

A ja odsłałam maila. Mam nadzieję,że pomocnego.:) Teraz idę juz spac,bo padam na twarz Pozdrawiam.