Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żenua22

4,5 roku bez zareczyn

Polecane posty

Gość 21 karmelita
popieram poglad dziubusia

Gość cierpliwośc się skonczyła
nie pisze dla jaj ! jestesmy ze soba 5 lat , pol roku temu obiecal mi ze za pol roku , ma czas do konca maja ... wiec czekam , jesli nie to go wkopie :)

Gość pamparam
ja mam wrazenie ze laskom potrzebny jest ten pierscionek zareczynowy zeby czuc sie pewnie ze chlopak jej juz nie zostawi i móc sie chwalic przed kolezankami ze sie jest juz zareczona

Gość żenua22
nie mieszkamy,on na garnuszku mamusi,ma 26lat,zarabia w miare ja słabo

Gość żenua22
chodzi o to ze jak dostalabym pierścionek wiedziałabym ze mu zalezy itp. a on taki pewny siebie,ze mam ochotę mu powiedziec baj,baj

Gość pamparam
a bez tego pierscionka nie wiesz czy mu na tobie zalezy? no bez jaj!

Gość cierpliwośc się skonczyła
żenua masz racje ! bo oni myślą że bedziemy do konca życia czekać

ale wiesz, z punktu widzenia faceta, ktory jest jeszcze na garnuszku mamusi i nie powodzi mu sie zbyt dobrze, slub jest zazwyczaj jakas abstrakcja. Ona na pewno nie czuje sie samodzielna, wiec jak moze oferowac Ci wspolne zycie?

Gość 21 karmelita
a dodatkowo te ich dupbe bezmyslne mamusie nawet mu nic nie podsuna na mysle.. nie cierpie matki mojego mena za To... !!!

Gość żenua22
nie, to nie jest super problem bo jestem atrakcyjna,ale sam fakt

Gość 21 karmelita
no.. tylko Dziubus powiedz mi czemu czemu one takie sa?? Czemu nie powie: " chłopie masz juz te 20 pare lat spadaj zarabiac na rodzine, uczyc sie zcia i stwarzaj dom, przeciez to Ty masz byc jego ostoja " to za trudne dla tych mamusiek.Mysla ze jak 26latkowi sciela łoże , podają obiadki i wkładają uprasowane koszulki do szafki to jest zaczepiscie... grr jestem zla!

ehh, karmelita, pewnie po czesci z wygody, po czesci z egoistycznej milosci. :o

mojego mama na szczescie taka nie jest. Nie lamentowala, kiedy my zamieszkalismy razem. Ale takich jest malo

Ojej. Jak mnie wkurza takie podejście tych biednych chłopczyków 26, 27 i prawie 30-sto letnich. Zła pani każe im się ożenić! Bu! A oni tacy biedni, baranki niewinne. A jak słyszę o tym, że "po co Ci ślub", "Facet chce wolności" "facet musi się wyszumieć" to mnie bierze regularna cholera. Gdzie są ODPOWIEDZIALNI MężCZYźNI, pytam się?

Gość UP BO SIĘ WŚCIEKŁAM

Gość 21 karmelita
gdzie się podziały tamte prywatki hehehe Kiedyś (chyba ze 20 lat temy) jak facet mial bodajze ukonczone 25 lat i był jeszcze kawalerem to płacił opłatę tzw. 'BYKOWE' HEHEHEH to bylo dobre ;];]

nie mamy tu wypowiedzi tego faceta, wiec nie wiemy, czy faktycznie jest niedojrzaly. Wiemy za to, ze autorka taka jest. Po co jej pierscionek, dla ozdoby? Sama nie wie, kiedy chce miec ten slub :O A jesli jest ze swoim facetem tyle czasu i nie czuje, ze mu zalezy, to niech z nim zerwie :O Moim zdaniem takie rzeczy sie po prostu czuje i zadnych swiecidelek do pokazania kolezankom do tego nie potrzeba, chyba, ze ktos ma mentalnosc dziecka z piaskownicy :O:O

oszczedna-on tez do najdojrzalszych nie nalez, skoro siedzi na garnuszku rodzicow.

Nie wzielam tego pod uwage - to moze autorka powinna rozejrzec sie za kims innym, kto na drugiej randce kupi jej ogromny zloty pierscien z brylantem wielkosci jej glowy i bedzie luz :classic_cool:

Gość piiiiiiipppppppppp
A ja z chłopakiem już jestem zaręczona 3 lata i ślubu jak nie było tak prędko ni będzie :-o To po co sie oświadczał :-o

oszczedna-gdybys przeczytala kilak moich wypowiedzi, to wiedzialabys, ze absolutnie nie jestem za taki schematem:P

Gość MOZEMORZE
dla mnie to troche wszystko idzie w zlym kierunku. Faceci to by seks chcieli, a do slubu im nie spieszno.a mnie taki uklad niezbyt odpowiada. kiedys chcialam zostac dziewica do slubu, ale jakos chl;opak ,mnmie przekonal ze robiac to przed slubem to nie grzech, ale jakos czuje, ze faceci maja podane wszystko na tacy-SEKS, GOSPODYNIE ZA DARMO itd.

Domyslam sie, Dziubus, jaja sobie po prostu robie, bo mnie zeby bola i musze sie odstresowac :) a co do tematu - autorce chyba doskwiera brak pewnosci w tym zwiazku, a nie brak kawalka metalu na palcu (mam taka nadzieje). Moga byc wymuszone zareczyny, kwiaty, klekanie, skrzypek w restauracji i ten nieszczesny pierscionek, ale co to zmieni, jesli nie zmieni sie myslenie i postawa jej faceta? Czy ten pierscionek naprawde ma taka moc, ze od chwili, gdy zaczyna sie go nosic, znikaja wszystkie problemy iniepewnosc dot. trwalosci zwiazku?

Gość asdfds
boze.... ty to widzisz i nie grzmisz.... moze sie chlopak szanuje i dlatego slubu nie chce...?