Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzcie mi prosze

pierwsze spotkanie z rodzicami narzyczonego

Polecane posty

Gość poradzcie mi prosze

jak powinno wyglądac? co wolno a czego nie wypada. troche sie denerwuję czy mnie zaakceptują.. czy nalezy mamie przyniesc jakis podarek a tacie np dobrą whisky? prosilabym o parę dobrych rad :)

no wlasnie tez mnie to zastanowilo, jak to jest ze jestes juz narzeczona a jeszcze nie widzialas rodzicow chlopaka? chyba ze masz 15 lat i na kazdego chlopaka mowisz \"narzeczony\"

Gość sunflowrka
Ale chodzi o twoje pierwsze z nimi spotkanie, czy o pierwsze spotkanie rodzin? W sumie jezeli jestes już narzeczona to trochę dziwne , że jeszcze nie znasz rodziców swoje przyszłego męża. Ale ja jestem wszystko w stanie zrozumiec, ja np. ciągle nie znam brata mojego narzeczonego, bo ciągle siedzi za granicą i jakos nawet jak jest w Polsce nie udaje nam się na siebie trafić.

Gość poradzcie mi prosze
eh sie czepiacie literówek.. "narzeczony" moze byc? a no nie znam ich jeszcze bo siedzą za granicą ;) i nie bylo okazji sie spotkać.. nie nie mam 15 lat jak to ktos napisał mam znacznie wiecej.. pewnie nawet wiecej niz osoba która skomentowała bezsensu. wracaja do polski wkrótce i wypadalo by ich poznać..