Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gentle40

40 letni kawaler

Polecane posty

Gość vvvvv
jak to trafnie ujmują słowa piosenki - kombinuj dziewczyno nim twe wdzięki przeminą... u czterdziestolatki już niestety przeminęły

Gość ADF
Nie masz żadnych szans , szukasz mlodej dupy sam będąc starym dziadem , jestś skapy i narzucasz swoja wole . Taki stworzylam portret psychologiczny na podstawie twoich wypowiedzi :classic_cool:

Gość ja jestem3
nie wiem daja mi duzo mniej lat niz mam i mam nienaganna sylwetke, ze tak powiem

vvvvv ---z tym wdziękami to różnie bywa . Niektore 40-stki wygladaja o niebo lepiej niż ich 20-letnie koleżanki ( z nadwaga , pryszczami i niegustownie ubrane) .

Gość vvvvv
vvvvv ---z tym wdziękami to różnie bywa . Niektore 40-stki wygladaja o niebo lepiej niż ich 20-letnie koleżanki ( z nadwaga , pryszczami i niegustownie ubrane) . ale sa już stare :(

Gość ja jestem3
wkleje zdjecie abyscie ocenili, zdjecie sprzed 2 miesiecy

Gość ja jestem3
ale nie wiem przez jaka strone

Gość vvvvv
jaki cwaniak - dlaczego mój mail się wyświetla? - bo go podałeś żeby ktoraś do ciebie napisała :classic_cool:

Gość wwwww
Jak mozesz z komorki wysylac posty na forum, to wyslanie zdjecia nie stanowi zadnego problemu:) A jak jestes taki pewny siebie jesli chodzi i mlody wyglad, to nie wierze ze nie masz zdjecia, aby sie tym szczycic. Dawaj fote!

Gość vvvvv
zrób zdjęcie z przodu, bo tak uchwycony profil niezbyt ciekawie wygląda

Gentle wszystko przed Tobą :-) Mój tato jak się żenił z moja mamą (zaznaczam, że to była pierwsza jego żona, a nie kolejna) to miał 42 lata. Moja mam miała wtedy 29 :-)

Gość ja jestem3
no widze, ze nie macie ochoty na ocene wiec kasuje. Milego dnia.

Gość ja jestem3
dejzi69 to do mnie te ostatnie slowa? ;)

ja jestem3 ---- w życi bym ci nie dala 4 dych , góra 30. Góra. Jeśli o chodzi o fizjonomie nic ci nie można zarzucić , normaln babka z ciebie. Czemuz ty nie masz faceta , to ja nie wiem ....

Gość ja jestem3
nie wlasnie nie, nie potrafie byc kaprysna, zalezy mi na stworzeniu kochajacej sie rodzinki, jestem mila i ulegla powiezialabym nawet, no tylko za malo wychodze z domu. Mialam tam kilku facetow, ale zazwyczaj trafiam na kobieciarzy i ja dla nich wydaje sie za bardzo stacjonarna, ze tak powiem, on lubia zabawe, wino i spiew, a ja po imprezach za bardzo nie chodze.

Gość ja jestem3
ale widzisz ja specjalnie dalam zdjecia, bo takie przekonanie jest powszechne, ze jak 40 lat i panna albo kawaler, to juz sie nie nadaje, albo wygladem straszy. Rozne sa przeciez sytuacje, albo zwyczajny brak szczescia.