Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka sobie jedna -

Ginekolog dobry w Krakowie

Polecane posty

Gość Taka sobie jedna -

Witam! Szukam dobrego ginekologa w Krakowie. Tak co by nie miał zbytnich kolejek... może być prywatny. Prosze o pomoc i z góry dziękuje:-)

Gość takamalajedna
Plaszewski z przychodni na Batorego, na NFZ, kolejek nie ma, bo umawiasz sie na konkretna godzine jakies pol tyg do przodu. Polecam!!! :)

Gość Taka sobie jedna -
hmmm... więsz... nie wiem jak akurat ten lekarz ale chodziłam tam wczesniej do Kosiby i mnie załatwiła tak że do dziś się z nadżerki lecze... i poszłam raz do innej (bo Kosiby akurat nie bylo) to normalnie z placzem wyszlam bo taka byla nie mila... wiec teraz batorego omijam szerokim łukiem...Plaszewskiego nie znam... ale możesz coś więcej o nim powiedzieć?

Gość olllala
marcin opławski - na florianskiej, wpisz jego nazwisko w google, a wyjdzie ci strona jego gabinetu - rewelka

Gość taka jednaaaa....-....
Rany ależ on ma ceny! Ale jeśli jest dobry to moge wydac każde pieniądze za moje zdrowie... Może ktoś ma jeszcze jakąś rade?

Gość takamalajedna
chodze do Płaszewskiego juz dwa lata i musze przyznać, że jest świetny jak na moje doświadczenie. O Kosibie słysząłam... to samo co piszesz. Płaszewski wyleczył moją przyjaciółkę z ciężkiej nadżerki, jest muły i kulturalny, dokładny (czasem mam ochotę już iść, ale on nie puści Cię bez badania, jeli masz jakeiś wątpliwości). Poza tym w gabinecie leci RMF Classic :) Spróbuj!

Gość karola_lo
Dr J. Dziedzic - przemiła starsza pani która ma swój gabinet w nowym bloku przy ul Gabrieli Zapolskiej:) Chodza do niej już 3 pokolenia kobiet w rodzinie. Jest wspaniała:)

Gość Taka sobie jedna -
A mogłabyś mi napisać jak jest u dr Płaszewskiego z terminami? długo się czeka? i czy w nagłym przypadku - np grzybicy (wiadomo że się objawia nagle i dokucza straszliwie) przyjmie bez kolejki?

Gość ala23143
ja z nam babke ale w chucie na hutniczym osiedlu przyjmuje bierze 30 zl!!!

Gość ala23143
dzwonisz umawiasz sie jedziesz i nie czekasz w kolejkach

Mi ten gostek nie wyleczył zapalenia przydatków, stwierdził tylko, że je przeszłam i nic. A teraz chodzę do innego i to leczę! Poza tym on się zajmuje też innymi rzeczami :O

Taka sobie jedna - Ja osobiście poleciłabym Ci ginekologa w Skawinie (niedaleko Krakowa). Mamy oddział NZOZ Siemiradzki-Skaw i ginekolog Piwowarczyk jest bardzo dobry. Wizyta kosztuje 60 zł. Jest bardzo dokładny i nie ignoruje żadnych objawów czy bóli. Możesz zadzwonić i spytać się czy ten gostek przyjmuje też w Krakowie w Siemiradzkim bo u nas tylko w czwartki jest. Nr tel 012-276-86-60 (ten nr jest do tego w Skawinie)

Gość ghyt
Wszystko zależy od czego ma to być ginko... Czy taki od zwykłych spraw kobiecych...czy taki od zaburzeń hormonalnych czy już specjalista od np. niepłodności???