Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zielak McTrawiak

No i stało sie.

Polecane posty

dziecko + żona chca jakies zwierze w odmu. nie bardzo mi sie to podoba bo psy i kot to smród ale cóz siła wyższa. na jaka rase sie zdecydowac?? moze Labrador ?. jak juz kupywac t ocos z rodowodem zeby tepe nie było i lubił dzieci. wiec jakie macie propozycje.

Gość wspolczuje temu psu
:O moze lepeij nie bierzcie? :(

Gość kryska z kundelkiem
ja mam kundelka , suczke uratowana od utopienia. Jest sliczna i bardzo mądra,nic nie niszczy,nie hałasuje,uwielbia dzieci :) Wczesniej chciałam labradora ale jak poczytałam jakie to rozrabiaki to mi sie odechciało :)

Gość ratlerka polecam
🖐️

Gość Ja mam...........
Ratlerkę i yorczkę ale u mnie to mąż jest miłośnikiem zwierząt, był też pers ale go akurat się pozbyłam (oddałam mamie) bo śmierdział a jeżeli chodzi o psy to raczej są przyjazne, lubią dzieci tyle że robią dużo hałasu. Ja jak już wolę takie kieszonkowe zwierzatka bo wszędzie i zawsze można je zabrać

Gość łło matko kochana
a nie lepiej cos małego? :O glupie zwierzatko moze sie trafic kazdemu bez wzgledu na rase. jak nie chcesz poswiecac psu zbyt wiele uwagi jak np. York (ktorego trzeba czesac i czesto myc po po dwoch tygodniach bez mycia smierdzi strasznie) .. ..a moze ze schroniska? to sa zawsze najmadrzejsze pieski..po przejsciach, grzeczne, wdzieczne i malo wymagajace?

http://allegro.pl/item353193558_labrador_retriever_przesliczne_szczenieta.html najlepiej pies, bo uka to ta sierdzaca cieczka ubródzi cąła chate. czemu odradzasz, ja tam tyle co mu moze czasem jesc dam. zona chce pieska zona bedize dbała. nie mieszkamy w bloku nadmienie. mamy dom + duze podwórko co nie oznacza ze bedze spał na zewnatrz.

Gość łło matko kochana
najlepiej suczke bo mozna ja wystelizowac, albo robic zastrzyki i cieczki nie bedzie a pies ociera sie fajfusem o co tylko sie da :O

Gość moi znajomi
maja pieska ze schroniska i faktycznie bardzo grzeczny az za grzeczny :( młody jest niezadowolony bo piesek nie biega nie szczeka tylko grzecznie lezy caly dzien . Ale jezeli piesek miał straszne przezycia to wcale mu sie nie dziwie :(

Gość bvbjjtyu867u
kota jak juz kuwete jak sie bedzie regularnie czyscci to nie smierdzi a nie trzeba wychodzic (pies do zobowiazanie do wychodzenia na ok 15 lat) poza tym kot nawet jak posiedzi sam w domu (ale najlepiej 2 koty miec) to jest ok, psa na caly dzien gorzej zostawic gorzej jak sie trafi wredny kot do drapie i gryzie:) proponowalabym zwierzatko ze schroniska, uratowac jakiegos czworonoga, z koli niektore zwierzeta maja bardzo zle doswiadczenia i nie wiadomo czasem co im siedzi w glowie. ale mysle ze warto

rozwin mysl czemu współczujesz.?? to ze sie nie bede zajmował nie oznacza braku zainteresowania poprosru niektorzy ludzie musz pracowac. moja zona nie pracóje wychowuje dzieci wiec bedzie miała i czas na to.

Gość bvbjjtyu867u
a jak psa i nie chcesz wlosow to pudla! on nie gubi wlosow

Gość wspolczuje temu psu
radze: postaw sie i powiedz, ze nie chcesz tego psa.

Gość bvbjjtyu867u
najlepiej skoro zona i dzieck ochce kupcie cos malego-myszke, swinke moze rybki?

bez jaj zadnego uzywanego zwierzecia jeszcze dzieciaka mi pogryzie. szczeniak wychowany od małego w domu. włąsnie przeraza mnie to ze bedzie zył z 20 lat.

ma byc cos do przytulania. ja mam (musiałem zabrac do firmy) ptasznika theraphosa blondi, raz na tyzien mysz i po problemie. mozna nie karmic nawet rok o ile ma wode.

Gość Leccie po pogotowie
Naruchaj se krolika jak cie bedzie wnerwial to go mozna zawsze upiec.

no własnie przeraża Cie jak długo zyć będzie hm.... często zdarza sie że psy są wyrzucane bo sie znudziły , bo suczka ma cieczkę i " bródzi chate" , bo za długo żyje .......

Gość kryska z kundelkiem
z tym smrodem to nie przesadzaj jak sie dba o pieska to nie smierdzi no chyba ze jest mokry ale taki jego urok :P

Gość Leccie po pogotowie
Moj wilk dupi smrodem i to nietylko po deszczu a pielegnuje i to niepomaga ,albo sie przyzwyczaic albo niedecydowac sie na psa ,bo smrud bedzie tak czy tak .

Gość wspolczuje temu psu
kup swinke morska...

Gość kryska z kundelkiem
smierdzi faktycznie ale ja zawsze po deszczu i tak musze psinke umyc bo jest w błocie :) Jezeli bardzo Ci ten zapach przeszkadza są specjalne perfumy dla piesków :)

Gość łło matko kochana
a moze CHIHUAHUA ??? http://cutepuppies4sale.com/images/Chihuahua%20Breed.jpg jesli ty nie przepadasz za zwierzetami w domu, to wybierz małego psa, dzieci i kobiety lubią takie slodziaki jak chihuahua

Gość nie bierz tego psa
:(