Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewuska78

Specjal 4 Proctor . BDSM - pieski , suczki , Dominy i Masterzy

Polecane posty

No dobra . Zeby nie było że sprzątając własne smieci wyrzucam je do cudzego ogródka , przenosze temat tu gdzie jego miejsce . Oczywiście wklejam naszą rozmowę . [24.04.2008] 23:50 ewuska78 Proszę bardzo Proctorze . Idąc za Twoim pomysłem zakładam tu dla Ciebie temacik w którym powinieneś czuć się jak ryba w wodzie . Na dobry poczatek pozwolę sobie wkleić tu Twój post z innego topicu - tam nie na miejscu - tu będzie inspiracją dla wielbicieli takich zabaw . \"Co do mojego ślicznego dupska - na pewno zmieniła byś zdanie gdybyś dowiedziała się jak wielką radość i przyjemność byś mi tym sprawiła... No co...? każdy ma jakieś zboczenia, a to nikomu nie szkodzi, tylko aaa12 czasem ręka boli, więc używa pasa... Ale jesli bardzo chcesz to ja zapraszam \" Od razu odpowiem : Dziękuję , nie skorzystam . Ale jestem przekonana ze chętna pani szybko się znajdzie . Powodzenia . [25.04.2008] 08:29 procthor (procthor@o2.pl) I jak tu ufać kobietom. A ja już wierzyłem, że wszystko jest możliwe, że spotka mnie zasłużona kara z Twojej strony. Też pozwolę sobie wkleić fragment twojego posta do mnie: \"...Chociaż nie ukrywam ze z wielka przyjemnością sprałabym Ci dupsko...\" Cały czas liczę iż może zmieniż zdanie... Dziękuję serdecznie za topic specjalnie dla mnie Ogloszenia towarzyskie. Oferty matrymonialne. http://www.wlasnieon.pl/ - Serwis randkowy dla pań. Randki zagraniczne. [25.04.2008] 09:10 ewuska78 Procthor ... No dobra ... Zastanowie sie ... Ale na poczatek musiałbyś mi powiedzieć , czy kręci Ci hardcore czy raczej lajcik-vanila ? Czy chcesz podczas chłosty być w obroży i na smyczy , czy może wolałbyś być do czegoś przywiązany ? No i jakie masz wymagania w stosunku do kobiety której pozwoliłbys się upodlić ? Wiesz ... wiek , wygląd taaaakie tam szczególiki . Nie wiem czy zdzierżę ..... Ps . Miło ze z humorem i zrozumieniem podszedłeś do tematu . Rozumiem ze TAM koniec off topu i zaczynamy się bawić tym co nikomu nie robi nie potrzebnej krzywdy ? No to jedziemy !!!!!!

Ewuska Najbardziej chciałbym aby robila to moja luba, ale ona nie chce mnie bic. Wiec jeszcze nie zastanawiałem się co i jak. Raz mnie tylko publicznie batożono i było to mega przyjemne, panienki były ubrane w lateksy i napierdzielaly z calych sił, tylko bicz byl słaby i nawet krew nie leciala. Zarejestruj sie na moim \"debilnym\" serwisiku ze stopki i pogadamy. ;P

Spadaj pedrylu. Tylko biczowanie i tylko przez panie... Czy któraś mnie w końcu wybiczuje, albo chociaż poniży, albu w gębę da chociaż. Błagam?

Procthor . Łeeee tam ... Nie będę sie rejestrować na żadnych randkach , bo nie szukam faceta /sponsora/kochanka ... Radze sobie na tym froncie . Ja mogę smiało gadać tu Dlaczego chcesz zwiewać w bezpieczne rejony ? Mówisz że bicz był słaby ? Pewnie specjalnie taki zeby sladów nie zostawiać niewiernym mężom na dupskach . Następnym razem poproś Panią o to żeby Cię złoiła palcatem lub packą .. Jak się dobrze postara to przez dwa tygodnie będziesz miał kłopot z siedzeniem .

Gość Pani Ciasteczkowa
OOOO witam . Widze że swojskie klimaty . Na taki pogadanki zapraszam do elity http://www.beztajemnic.com/index.php bez \"pedryli\" i innych małpopodobnych . Na każdy temat , bez tajemnic i zbędnej pruderii .

"Dlaczego chcesz zwiewać w bezpieczne rejony ?" - nie kumam co miałaś na mysli? E tam packi, łańcuch z zadziorami do zrywania skóry z dupska i pleców może by mnie w końcu zaspokoił, na jakis czas.

aaa juz kumam, chodzilo Ci o serwis mój chodzi o ilość zarejestrowanych osób, każda jedna więcej to dla mnie troszkę bliżej domu, że tak tajemniczo to określę

A tak serio, ja nie potrzebuje fetyszy, skór, lateksów, kajdanek, wiązania. Starczy dobre, mocne spranie po dupie i plerach. A i bez tego jestem wiecznie "gotów". Ostatnio mam tylko lekkie problemy z erekcją...

... nie chce przestać stać :P To zajebisty prezent - taki własny topic - nawet jeśli nikt nie czyta, ja bawię się doskonale. Serdeczne dzięki ewuska 78 (jesli 78 to rocznik to jestem w Twoim wieku, lub ty w moim)

Uznaj moje powyższe pytanie za niebyłe . Nie wiem stary jak Ty mi sie za ten prezent odwdzięczysz . Ale wracając do tematu ... Próbowałeś coś z tym zrobić ?

To albo się kiepsko starasz albo ........ Albo rzeczywiście raz a dobrze powinna Cię jakaś niewyżyta Domina wyłomotać . Tylko że po takiej akcji możesz mieć później straszny problem z normalnym ( tradycyjnym) spełnieniem swoich zachcianek :D

Musiałbyś kupić mi cysterne wódki i umyś swój brudny jęzor i zęby, wtedy mozna by było pomysleć.

Onanie Tak, Patrzyłem jak mój wilczarz gwałci pedryla i odgryza mu człona. Chciałbys spróbować?

Gość Twoja Pani
Prowdzilabym cie Pieseczku na smyczy do mojej komnaty...Nagiego jak dziecko . Gra Twoich mięśni przed moimi oczami , silne i mocne pośladki ... Później się nimi zajmę ... Docieramy na miejsce ,skuwam ci rece na plecach . Skórzane kajdany połaczone łańcuchem ... -Na kolana - mocny , nie znoszący sprzeciwu głos -grzecznie klekasz.. Spaceruję wokół Ciebie dłonią sprawdzając gładkość skóry i napięcie Twoich mięsni . Staję za Tobą i zakładam Ci na oczy maskę . Nic nie widzisz , jesteś teraz skazany na moją łaskę . Pochylam sie nisko nad Tobą , nagimi piersiami dotykając ramienia . Głaszczę dłonią tors i zaczynam wbijać w niego paznokcie . Coraz mocniej ... Lekki syk bólu i grymas na twarzy ... wbiłam szpony za mocno .. - Bolało chłopczyku ? -Troszeczkę Pani ... Patrze na Ciebie . Taki męski , wielki i władczy - tu na kolanach przede mną , czekający na to co ma Cię spotkać ... - Wstań ! - szarpię za smycz - stań w rozkroku .. Moje paznokcie są coraz niżej . Przez brzuch docierają do jąder . Dotykam ich delikatnie , sprawdzam co tam masz , jest Ci miło i przyjemnie ... Ale to tylko chwila .. Moja dłoń coraz bardziej się na nich zaciska .. Czujesz lekki ból i strach .. Nie widzisz figlarnego uśmiechu w moich oczach kiedy Twoje usta wykrzywiają sie w grymasie . -Wiesz pieseczku że wystarczy jeden mój ruch żebyś przestał być mężczyzną ? - Tak ...pani ... - odpowiadasz przez zaciśniete zęby . - Boli kiedy ściskam ? - Mhmmm ... - Co zrobisz zebym przestała ? - Co tylko zechcesz ... tylko przestań już proszę ! To był błąd ... zrobiłeś to celowo ... - Nie masz prawa o cokolwiek mnie prosić kundlu ! Na kolana ! - Klekasz , a ja popycham Cię tak ,że padasz twarzą na przygotowanej wcześniej poduszce . Słyszysz chrzęst łańcucha przypinanego do kółka w podłodze . Mam przed oczami Twoje pośladki . Wybieram odpowiedni pejcz . Nie za twardy , bedziesz mi przecież jeszcze potrzebny ... Słyszysz jego świst tuż przy uchu ... - Licz .... masz liczyć na głos . Rozumiesz ? - Tak Pani ... rozumiem .. Raz ... Piekący ból przeszywa pośladek zawadzając o udo .. Dwa ... Drgnięcie ... było mocno .. Chwila przerwy ... Zachodzę z drugiej strony ... Odwracasz za mną głowę , bo chciałbyś mnie zobaczyć , nic z tego , opaska na oczach Ci to skutecznie uniemożliwia ... Trzy .... ITD ... Tak to ma mniej więcej wyglądać . Przypominam ze zoofilia (w tym sex z pedrylami) jest w Polsce ścigana prawem .

Interesujące, z tym że ja sie nie poddaje żadnej kobiecie, nie daję sie zdominować, ja po prostu lubie być biczowany... Chociaż cholera wie...

Ale muszę przyznać, że postarałaś się Moja Pani. Pewne elementy tej scenki działają mocno na wyobraźnię i na mojego przyjaciela. A ty ewo, co porabiasz, czytasz te świństwa?

Świństwa ? Ależ Proctorze ! Twija Pani napisała pięknie i co ważne - na temat . Powinieneś okazać ociupine więcej entuzjazmu żeby nie odstraszać potencjalnych naśladowców . Dziwną wydaje mi sie Twoja obrona przed dominacją z jednoczesnym pragnieniem biczowania . Może sam trochę boisz sie przyznać do masochistycznych skłonności ? No wiem wiem .. uwarunkowania kulturowe i to ze \"fecet rządzić ma zawsze \" mają przeogromny wpływ i na tą dziedzinę zycia . Ale wiesz ... zawsze warto sie nad tym zastanowić i rzecz przemyśleć . Jakby nie było bardziej podoba mi się ta fantazja niż pedrylowe \"walenie na klatę \" . Przynajmniej pod kątem literackim .

Procthorze napisałeś : "Interesujące, z tym że ja sie nie poddaje żadnej kobiecie, nie daję sie zdominować, " A jak myślisz ? Czy takie Panie - Dominy , są zainteresowanie dominacją nad amebą ? Moim skromnym zdaniem to gówniana przyjemność rządzić kimś kto na co dzień stylem życia i wyglądem przypomina wykruszonego skręta . Tam nawet napisane jest : "Patrze na Ciebie . Taki męski , wielki i władczy - tu na kolanach przede mną , czekający na to co ma Cię spotkać ..."

No dobrze, dobrze. Przecież nie mogę napisać, że zdryzdałem się w gacie, bo moja małżonka to czyta. Moje ego zostało mile połechtane, a wyobraźnia rozbudzona. Nie jestem amebą. Nigdy. Nawet kiedy śpię, to jestem szybki, zwinny i gotowy.

Achaaaa !!! To takie buty ! Najpierw " Bij mnie , chłostaj , smagaj " a teraz to " Ciiii bo żona patrzy " :P No dobra - wygłupiam się teraz . Wiesz dokładnie że zakładając ten topik i zapraszając Cię tu , miałam na celu zakopanie toporu wojennego jaki się przypadkiem wyłonił . Sądząc po Twoich wpisach zamierzony cel osiągnęłam i okazało się ze jednak grzeszysz poczuciem humoru i ociupiną normalności ... i że mimo różnic możemy pogadac jak chłop z babą bez wzajemnego opluwania się . :)

no nie ździwię się jak aaa12 poczyta , wyjdzie wieczorem do knajpy i juz tam zostanie

Wiem ewuś, bardzo sprytnie to rozegrałaś, chylę czoła przed bystrością umysłu i inwencją :D:D:D yeez nie grozi nam to dziś, bo.... aktualnie nie jesteśmy przy forsie :( . ale myslę, że mój misio też ma poczucie humoru i tak mnie wybatoży, że się.... aaaa ciiiiiii.....

Też mam nadzieję że Twój misio da Ci to na co zasłużyłeś (= baty) ... Kurcze , okazuje się ze to co dla jednych jest karą - dla innych może się stać nagrodą . Człowiek jednak uczy się całe życie .... Ciekawe czego ja się jeszcze dziś nauczę , przecież wieczór dopiero się zaczyna ...

Gość aaa12
no i własnie o to chodzi, że nawet nie mozna mu w pysk dać, bo on sie z tego cieszy. to ja sobie pójde do kolezanki...

Kurde, mój prywatny temat umiera, nikt nie pisze, nikt mnie nie chce batożyć? Może ktos chce abym go wybatożył moim slicznym pindolem po czole??? aaa12 co ty nato???

Gość aaa12
najpierw musialbys miec tego pieknego pindola...a z twoimi warunkami to raczej by bylo trudne, biedactwo:)

Gość ufam ci i nie zmarnuj tego
jeśli w ogóle ma to jakieś dla cieie znaczenie, a uważam że ma i to niemałe.