Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna23

Czy ktos moglby odpowiedziec na moje pytanie?

Polecane posty

Gość Dziewczyna23

Zostalam zdiagnozowana z dysplazja drugiego stopnia w tym roku.12 marca mialan robiony zabieg,ktory nazywa sie biopsja pierscieniowa. Wszystko poszlo bardzo dobrze,strup sie odkleil bez problemu pozniej dostalam normalny okres. Dwa tygodnie temu bylam na kontrolii i lekarz powiedzial,ze wszystko swietnie sie goi po czym posmarowal mi rane jakims lekarstwem. Teraz znowu dostalam okres,ale jest naprawde dziwny.Leci ze mnie jakas brunatna ciecz a dzis jeszcze pojawily sie skrzepy o dziwnej konsystencji( wiem,ze nie brzmi to za przyjemnie).Zastanawiam sie czy moze to miec jakis zwiazek z zabiegiem,ktory przeszlam czy raczej z tym,ze od jakiegos czasu jestem na diecie i odzywiam sie raczej bardzo zdrowo wiec moze to organizm sie oczyszcza. Bardzo bylabym wdzieczna,gdyby ktos sie podzielil ze mna swoim zdaniem, bo troszke sie denerwuje.

Gość Dziewczyna23
naprawde nikt nie potrafi mi nic doradzic?

Gość marlenkaaa
wiesz co brzmi to strasznie wydaje mi sie ze powinnas jak najszybciej isc do lekarza bo to chyba nie jest normalne . przykro mi ze nie umiem ci sama odpowiedziec ale przynajmniej sie zaunteresowalalm :P trzymam kciuki zeby bylo o ki pozdrawiam

Gość Dziewczyna23
Dzieki. Problem w tym,ze lekarz prowadzacy jest oddalony o jakies 2000 km ode mnie ...

Mocno przerażające jest to co opisałaś ja nawet nie mam pojęcia co to wogóle kryje się pod nazwą tego zabiegu który przeszłaś ale po czymś takim powinnaś być chyba pod stała kontrolą a z tym problemem powinnaś się uważam jak najszybciej zgłosić do pierwszego możliwego lekarza! Sądzę,że to za skomplikowana sprawa żeby ktoś na forum mógł Ci pomoć jak tylko lekarz!

Gość ciezko powiedziec
co to moze byc. Czesto dziewczyny maja okres pod postacia wlasnie takich skrzepow, mnie rowniez sie to zdarza, ciemna, niemalze brunatna krew rowniez. Niestety nikt Ci tutaj nie udzieli jednoznacznej odpowiedzi czy u Ciebie to jakis niezdrowy objaw, czy nie masz powodow do niepokoju.

Gość Dziewczyna23
Dunia25 ten zabieg to po prostu chirurgiczne wyciananie nieprawidlowych komorek i robi sie to w narkozie. Ja jestem pod stala opieka lekarska,bylam na kontroli 2 tygodnie temu i po zabiegu mialam juz jeden okres i byl perfekcyjnie norlany.