Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analek9

jak was naklonic do seksu analnego

Polecane posty

Gość analek9

drogie Panie... chcialbym namowic zone do seksu analnego... ale nie wiem jak ja do tego naklonic... jak zaczac.. no i wogole nie wiem czy sie zgodzi i niechcial bym zeby zle tego odebrala... czy ktoras z was byla w takiej sytuacji...? czy wasz facet was do tego namawial...? i co zrobil ze sie zgodzilyscie..?

Gość analek9
???...nigdy was nikt nie namawial...?

Gość poproś jakiegoś geja...
:O

Gość analek9
..poprosic geja zeby namowil moja zone do seksu analnego..?? pomysl zanim napiszesz..

Gość aneladgam
Porozmawiajcie spokojnie sobie, może przy jakimś winie, kochacie się, dobrze Wam ze sobą, nie ma się czego wstydzić, wystarczy pogadać i można spróbować, ja z moim partnerem zaczęliśmy na ten temat rozmawiać i gdy byłam gotowa, spróbowaliśmy. A teraz często sama Go o to proszę, bo jest bardzo przyjemnie

Gość analek9
rzecz w tym ze ilekroc probuje rozmawiac ona jakos dziwnie sie wykreca.. nie chce jej do niczego zmuszac.. nie o to chodzi.. wiec jak poprowadzic taka rozmowe... od czego zaczac.. bo nie chodzi o t o ze ja jej powiem ze chce tego.. bardzo chcialbym aby to ona rowniez tego zapragnela...

Gość Erot man też żonaty
nasmaruj jej tyłek smalcem, samo się wślizgnie i od razu się spodoba

Gość analek9
.. to akurat wiem.. zadne odkrycie.. pytanie jak to zmienic !

analek9 A jaka jest szansa żeby żona namówiła ciebie na sex analny np wibratorem bo ma taką zachciankę hm? Albo na analny sex z innym facetem żeby sobie popatrzeć ? :)

Gość analek9
do Dżina30 .. szansa jest duza.. juz to robilem, podobalo mi sie i teraz mam ochote robic to wlasnie z nia..

Gość skoro twoja zona
uprawiales sex z facetem????????????????????/

Gość poproś jakiegoś geja...
Poproś geja żeby z tobą uprawiał,a nie żonę, pomyśl trochę zanim napiszesz kryptogeju:O Bleeeeeehhhhhhh:O

Gość kkkkkkkkkkkrekk
gdybys mial seks z facetem to z facetem trzeba bylo sie "ozenic"..

Gość analek9
poros jakiegos geja - widze ze masz duze doswiadczenie w sprawach kryptogejowych.. sam czesto sie godzisz na tekie uklady??

Gość analek9
delikatnie powoli nie namawiać - o i w koncu ktos do rzeczy, dzieki

Gość upcioow
popiesc ja tam, najpierw niby przypadkiem, potem bardziej, podczas seksu, zabaw... pocaluje, lizac myszke, otrzyj penisem nieopodal... a potem delikatnie przysun, i spytaj czy mozesz wejsc.. delikatnie!

Gość analek9
kkkkkkkkkkkrekk jeszcze nie wie.. ale wiedzac ze nie jest ograniczona umyslowo i emocjonalnie wiem ze nie zareguje na to tak jak niektorzy powyzej..

Gość analek9
do storczyk bieszczadzki gratuluje zonki.. na poludniu ludzie zdrowiej mysla..

Gość aneladgam
Dziwni Ludzie jesteście, jeżeli ktoś uprawia seks analny, to nie jest zboczony ani krypto gej. Chyba z niektórych kompleksy wychodzą?

Gość analek9
aneladgam, a gdybys rozmawiala z kobieta na ten temat i ona by ci powiedziala ze nigdy tego nie robila i ze nie chce.. i ze nie wie itd..... co bys zrobila zeby ja przekonac ze jest jednak milo i warto sprobowac ?

Gość aneladgam
Po pierwsze, to bym jej powiedziała, że nic się nie stanie, jeśli spróbuje- u mnie to była sprawa najważniejsza, bałam się, ze coś się zdarzyć może ;) Poza tym, to nie sądzę, żeby było coś, co stanowi problem, a sam seks jest naprawdę bardzo przyjemny. Jeśli Twoja Żona dojrzeje do tej kwestii, ufacie sobie, to wierzę, że zabawa będzie rewelacyjna, a Kobieta będzie Cię prosić o więcej :)

Gość aneladgam
Ja myślę, że strach Twojej Żony wynika ze wstydu, ale strach ma wielkie oczy, jeśli sobie ufacie, nie powinno być problemów :)

Gość analek9
a jeszcze jedno pytanko zwiazane z tematem... czy robicie wczesniej lewatywe..? czy samo wyproznienie wystarczy... a moze wogole o tym nie myslicie...?

Gość o ja nie moge
tak, najlepiej zrob jej lewatywe sam w ramach gry wstepnej, jak by mi ktos kazal lewatywe robic to w ogole by mi sie odechcialo wszystkiego, najgorsza mozliwa rzecz, mialam raz przed porodem i nigdy wiecej

Gość o ja nie moge
pozatym teraz o lewatywy pytasz, a przed chwila byles taki doswiadczony,sam chyba wiesz czy sobie robiles czy nie zanim te wibrusy w tylek sobie ladowales

Gość analek9
otoz ja sobie lewatywy nie robilem.. ale wiem ze sa tego zwolennicy.. pytam z ciekawosci.. nie pasuje - nie odpowiadaj, nie zagladaj, idz sluchac radia

Gość superr
..........................................................................................

Gość a jak was
naklonic do ruchania sie z facetem??