Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bejbe Lilly

Odchodzę, dłużej już nie wytrzymam..

Polecane posty

a skąd wiesz że mam coś do poprawienia:p Już poprawiałam (czasownik niedokonany) bo nie wiem czy poprawiłam:D I nie bede czekac do konca roku, jak ocenki wystawią to fajrant:D

Nie strasz:p w przyszłym roku matura:o ale jazda:D Na zakończenie bede sie tak cieszyła,że z tego wszystkiego chyba zawału dostane:p Cza impreze zrobic, a jak!:p do rana z duuuużą ilością alkoholu:classic_cool:

Gość wszystkie sa puste w BB
Boze Boze Ty widzisz i nie grzmisz....

Gość eee tam gimnazjum
do którego chodzi bejbe to beztroskie czasy :classic_cool:

Pij na zdrowie:p Tamari, wiem że młodośc to wielk skarb. I nawet jeśli mam jakieś problemy, to szybko z nich wychodze:p Moje życie jest beztroskie:classic_cool: No a Tobie życzę energii życiowej:p

Gość fepjweagfpera
bejbe lilly...do ksiazej dziecko !! tamara....ty jeszcze zyjesz jak masz 54 lata?? ahahahah

oo, płakałabym:D bo chcę się jak najszybciej stamtąd wydostac. jeszcze rok...:O:O Mam myśli samobójcze..:classic_cool:

To tak jak ja! też sie uczylam zeby sprawdzian poprawic.. i chuj:p mam nadzieje ze chociaz 2 dostane... Jebac fize:classic_cool:🖐️

Bardzo madra decyzja. Ucz sie tego co ci w przyszlosci przyniesie dochod a nie tego do czego zmusza cie panstwo. Fiza ci raczej zarobku nie da. Im wiecej tak madrych ludzi jak ty, tym mniejsza wladza panstwa nad rodzicami. I bardzo dobrze! Pamietam jeszcze zeby w jakis sposob sie zemscic na szkole za ten stracony czas, zeby jeszcze bardziej socjalistycznemu panstwu skopac tylek. Przymusowe szkolnictwo to cecha socjalizmu.

bardzo mądrze mówisz:) fiza, gera, matematyka:D, wf i reszta badziewia mi sie nie przyda:p ucze sie tylko angola, bo mi najlepiej idzie:D:D:D