Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magddaa

okres po escapelle?

Polecane posty

Gość magddaa

hej mam pytanie. brałam pięć dni temu escapelle, dokładnie 10 dni po ostatnim okresie. okres miałam 11.04. teraz mam jakieś brązowe upławy, czy to już okres tak szybko??? czy jakieś skutki uboczne esca.???

Gość to hormony
okresu spodziewaj sie raczej w normalnym terminie

Gość magddaa
acha, czyli te plamienia co teraz dostałam to może być okres? dziwię się że tak wcześnie

Gość no nie wiem co tu wpisać
witam! mam problem - otóż 4 dni temu zauważyłam u siebie śluz podbarwiony krwią, nie było jej dużo więc się nie przejęłam. ale 3 dni temu strasznie zaczęło boleć mnie podbrzusze, ból podobny do tego jak przy okresie, ale trochę słabszy i trwało to cały wieczór i pół nocy, potem trochę osłabło. a następnego dnia po prostu bolało, ale już nie tak bardzo. i wczoraj znowu zauważyłam u siebie żółtawy podbarwiony krwią śluz. ostatni raz miałam okres 18.03 i na dniach powinnam mieć następny(mam baaardzo długie cykle), ale niegdy nic podobnego się nie działo. brałam esapelle, po czym dostałam właśnie ten okres 18.03 - czy to możliwe że tabletka jakoś wpłynęła na takie zaburzenia?? dodam, że w ciąży nie jestem CZY KTOŚ MIAŁ KIEDYŚ COŚ TAKIEGO? ILE WAM SIĘ SPÓŹNIAŁ OKRES PO TEJ TABLETCE?? POMOCY!!

Gość magddaa
a ja nie wiem co mam myśleć... otórz to chyba te plamienia to okres, bo dziś to normalnie krew mi leci (no, może nie tak dużo, ale krew) tylko że teraz mam problem. kupiła yasmin i nie wiem czy to dziś mam go wziąść :0

Gość no nie wiem co tu wpisać
magda, przepraszam, że tak wpisałam się tu pod Twoim postem i o coś innego pytam, ale nie chciał mi się nowy wątek założyć, a temat tego jest dość zbliżony do mojego pytania mogę Ci powiedzieć jak u mnie było: otóż po 7 dniach od wzięcia tabletki dostałam krwawienia(trwało 6 dni i wyglądało jak normalny okres i brzuch mnie bolał tak jak zawsze), ginekolog u której byłam mówiła mi, że po kilku dniach tak się powinno stać. i powiedziała, że to krwawienie należy liczyć jako nowy okres. ALE czytałam też, co inne osoby pisały na różnych forach i z tego wynika, że po tym leku można dostać krwawienia i np. po tygodniu okresu. nie wiadomo nic do końca z tą tabletką, bo to duża dawka hormonów i może nieźle nAmieszać w organizmie. może najlepiej wstrzymaj się przez miesiąc z przyjmowaniem tabletek? a co do mojego pytania to jest nadal aktualne - CZY JEST KTOŚ KTO MIAŁ PODOBNIE JAK JA??

Gość magddaa
do nie wiem co tu wpisać ja sie nie gniewam przecież, nie ma sprawy. no właśnie sie chyba wstrzymam bo nie mam wyjścia, cholercia, ale leci tak mi krew jak okres:o może jeszcze się ktos wypowie??

Gość magddaa
a jeśli chodzi o Ciebie, to nie wiem, ale mi sie kojaży taki różowy śluz... chyba kiedyś miałam coś takiego. ale i tak na twoim miejscu poszła bym do gina sie zapytać

Gość upupupupupupupu