Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiffany blue

jak ktos kocha to znajdzie czas zawsze prawda?

Polecane posty

Gość tiffany blue

Nomalnie zglupialam chyba, niby z soba jstesmy a on nie ma nagle dla mnie czasu ! mieszkamy kawalek od siebie, nawet dos spory bo 100 km - kiedys potrafil przyjecac nawet i dwa razy w tygodniu i zadngo weekendu by nie opuscil ;] a teraz mi mowi ze kocha tęskni a nie wiem czy sie zobaczymy za 2 tygodnie nawet bo ta praca dyplomowa go męczy... no (...tu klne..) czy facet który nie pracuje, tylko studiuje i nawet na ostatnim roku ma zajecia tylko 2 razy w tygodniu moze nie miec czasu aby sie zobaczyc w weekend? zabieram swoje zabawki i pokazuje u srodkowy palec.. bo jestem winna sobie choc troche odrobine szacunku... ufff musialam sie wygadac bo chyba by mnie roznioslo :D :D

a może on naprawde nie ma czasu? albo nie ma pieniędzy na dojazd? może to Ty go odwiedź? zaproponuj, że Ty przyjedziesz chocby na chwilkę? ja sama piszę teraz pracę mgr i wiem co to znaczy brak czasu

Gość nieprawda 22222222

Gość znajdzie
czas, gdy mu naprawdę zależy a zależy?

Gość jestem tu na chwile
a ja uważam, że będą z Ciebie ludzie, dziewczyno. :) Jak kocha, to znajdzie czas, na uszach stanie, a znajdzie. A jak nie - niech spada, cen się, choćbyś miała nawet troszkę pocierpieć :)

Gość tiffany blue
:D :D net wczoraj mi padl :D :D niestety :P wiecie co mnie wkurza? że zablokowałam go na gg, nie napisalam kompletnie nic a i on sie nic nie odezwal :o normalnie jaja :D :D wcześniej wychodzi szydło z worka czy komuś zależy czy nie :) I mysłałam ze będzie mi smutno, przykro czy cokolwiek ale nie :) Tylko moja duma została urazona :P i bez niego życie jest piękne :)

Gość bo o to chodzi
żeby facetowi się chciało!!!! Jak mu się nie chce to... nie chce tamto .... to niech spada na jego miejsce przyjdzie taki który pokocha i będzie mu się chciało napisać zadzwonić przyjść przytulić pogadać..............................