olawd 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 mam pytanie : moja babcia we wrzesniu konczy 80 lat , co mozna kupic jej na urodziny? wiem ze jeszcze mam czas ale .... nie mam zielonego pojecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www_galeriatwardocha_pl 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 A może obraz z dedykacją? Zapraszam Cię na stronę artysty malarza Dariusza Twardocha www.galeriatwardocha.pl www.twardoch.art.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nnnaaa Napisano Kwiecień 25, 2008 ja mojej kupilam pantofle,takie smieszne puszyste z oczkami i z noskami.Na drugi dzien patrzymy,a pantofle staja za szybka w meblach...babcia myslala,ze to maskotki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 dobre z tymi pantoflami :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oleńka_11 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 Biżuterię. biżuterię i jeszcze raz biżuterię:) na 80. urodziny radzę perełki albo ewentualnie coś z bursztynem, na przykład ładną broszkę:) moja babcia ma 82 lata i poza biżuterią lubi jeszcze czerwone szminki, dobre kremy i perfumy:) więc ja nie mam z prezentami dla babci kłopotów, bo na wszystkie okazje albo kupuję jej jakis drobiazg u jubilera albo kosmetyki:) czasem, jak mnie najdzie, to kupuję jej jeszcze biovital:) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 moja babcia jest taka ze ona nigdy nic nie potrzebuje , nie ma jakiegos tam zainteresowania typu haftowanie czy robienie na drutach .... na prawde mam problem co jej kupic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oleńka_11 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 To może kup jej książkę? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 wiesz oleńko--- z nia na prawde jest problem bo naweet ksiazka tu nie pomoze :-( gdyby chodzzilo o moja druga babcie to super by bylo ale z nia...chyba osiwieje do wrzesnia nim cos jej kupie... juz nawet myslalam zeby jej jakas mala wycieczke do np.lichenia fundnac ale kierowca co chwile musialby sie zatrzymywac na siusiu dla niej... zalamka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oleńka 11 Napisano Kwiecień 29, 2008 No tak:) ale - skoro jest religijna, a pewnie tak, skoro wpadłaś na pomysł Lichenia:) - to może kup jej bursztynowy różaniec albo jakieś super wydanie Biblii? albo jakis obraz o tematyce religijnej?:) na pewno coś wymyślisz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oleńka_11 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 Źle wpisałam nick, to u góry to na pewno byłam ja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vera8881 0 Napisano Kwiecień 30, 2008 Ja mojej babci niestety nic nie kupuję... Jeszcze nigdy się nie ucieszyła z prezentu ode mnie. Więc w końcu dałam sobie spokój :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eugene Napisano Kwiecień 30, 2008 My ostatnio zlozylismy sie na sokowirowko-blender dla Babci. Taki fajny prosty w obsludze model. Tutaj masz opis: http://www.agito.pl/sokowirowki/philips_hr_1840.1181.36579.html Nastepny w kolejce bedzie porzadny mlynek do kawy, a potem moze nawilzacz powietrza. Babcia nie ma problemow z nowinkami technicznymi, a my staramy sie kupowac rzeczy, ktore ulatwia Jej zycie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 15, 2008 jeszcze jakies pomysly?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lyliaaa44 0 Napisano Maj 20, 2008 może niekoniecznie nowinki techniczne, bo bacie 8o są różniaste, ale faktycznie pomysł z czymś użytecznym brzmi fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hiahiahia Napisano Maj 20, 2008 Może będzie zadowolona z ładnego, haftowanego obrusa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ooooooooo Napisano Maj 27, 2008 http://www.expresmail.hospes.pl/index.php?refid=2523 ZAPRASZAM DO ZAPISU, ZARABIAJ W INTERNECIE, WYPŁATY OD 15 ZŁ! :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ooooooooo Napisano Maj 27, 2008 http://www.expresmail.hospes.pl/index.php?refid=2523 ZAPRASZAM DO ZAPISU, ZARABIAJ W INTERNECIE, WYPŁATY OD 15 ZŁ! :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frottka Napisano Maj 28, 2008 a ja swojej babci, która urodziny miała 2 tygodnie temu podarowałam książkę-album o papieżu http://merlin.pl/Karol-Wojtyla-Przyjaciel-Kardynal-Papiez_Gabriel-Turowski/browse/product/1,558999.html była bardzo zadowolona z prezentu widziałam to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość perfumy.elk Napisano Maj 28, 2008 może perfumy? :] mam kilka promocji :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spróbuj co ci szkodzi Napisano Maj 28, 2008 to ty weź sobie urlop i zawież babcię do Lichenia co zobaczy to jej, albo znajdź jakiegos kierowce w rodzinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiunia Napisano Wrzesień 30, 2008 to może od razu do Częstochowy co??? xD Samochód firmy Scania i jazda...Lichen party po drodze ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jkohko Napisano Październik 11, 2008 wypasione obrazy, www.galeria-obrazow.home.pl jeżeli naprawde chcesz kupić super prezent to zajrzyj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach