Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MLODA JESZCZE CHYBA

CZY JEST RYZYKO CIAZY????????????????

Polecane posty

Gość MLODA JESZCZE CHYBA

No to tak mam 21 lat i ostatnio bo sie odchudzam mialam cykl 42 dniowy i jak teraz zaprzestalam sie odchudzac to okres wystapil po 28 dniach i kochalam sie 2 razy z chlopakiem jak to byl 7 dzien cyklu znaczy 2 razy sie we mnie znalazl do konca i teraz to ja nie wiem czy to nie bedzie cos z TEGO ,nie musze chyba sie martwic bo sama nie wiem ????

Gość jezu jaka niedouczona
jesli w tobie skonczyl to zawsze ryzyko jest, zalezy tez ktor dzien cyklu ale jak kolo srodka to gratulacje mamusiu

Gość niusiaaa
wiesz co kochana , jezeli byl wytrysk w srodku to szanse na zaplodnienie sa , ale powiedz mi czy od tego czasu (sexu)okres wystąpił?

Gość MLODA JESZCZE CHYBA
tO byl 7 dzien cyklu a ja mialam zawsze tak 31 dni najdluzej regularnie bardzo,ale ostatnio sie odchudzam i okres mi sie spoznil prawie 12 dni ,i wtedy troszeke ograniczylam odchudzanie i cwiczenia i pojawil sie juz za 28 dni i wlasnie obliczylam ze kochalismy sie 7 dnia cyklu ale to chyba nie mozliwe skoro ja zawsze takie regularne mialam a zreszta chyba 7 dnia cyklu to jeszcze nie moze dojsc do zaplodnienia mam nadziej

akurat to nie musi od razu znaczyć ze jest w ciąży!!!!To wszystko zalezy od owulacji i wielu innych rzeczy!Myślisz ze tak od razu mozna zajść w ciąże???rADZĘ ZROBIĆ TEST NAJLEPIEJ KRWI ALE TO DOPIERO JAK MIESIACZKA NIE WYSTĄPI.

Gość MLODA JESZCZE CHYBA
to super bo jakos po okresie nadal mam duze bolące piersi mimo że sie odchudzam ,czyli chudne w sobie a biust mam oboloaly,moze to zaburzenia hormonalne co?

Gość niusiaaa
przestancie sie za nia podawac , młoda jeszcze chyba mysle ze w ciaze niezaszlas

Gość niusiaaa
zrób testy ciazowe , zrób dwa

moim zdaniem nie jestes-ale wszystko jest mozliwe jest wiele róznych przypadków:/ale najlepiej jest zrobic test bo co do tych bolących piersi to nie wiem co to moze być.Mozliwe ze to przez odchudzanie

Gość ludzie po co test
przecież napisała że miała okres.