Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z krwi i kości

Kwiczenie za ścianą

Polecane posty

Gość z krwi i kości

Niestety gdy moi sąsiedzi za ścianą uprawiają seks to sąsiadka kwiczy. Normalnie przypomina to odgłosy jak podczas zarzynania świni. A że są młodzi to trudno mi żyć w sąsiedztwie ubojni. Sąsiadka jest naprawdę ładna ale niestety te dziwne odgłosy trochę mnie do niej zrażają.

Gość Gicior
Nagraj to i puść im z głośnika w stronę ściany!

Gość z krwi i kości
jak pierwszy raz to usłyszałem to serio myślałem, że ktoś świnkę zażyna dla mnie to naprawdę problem nie położe się w ncy ze słuchawkami na uszach a oni potrafią bzykać się nawet 3 x na noc

Gość z tym nagraniem niezly pomysl
beda wiedziec ze slychac :D:D

Gość z krwi i kości
raz już nawet chciałem zwrócić uwagę sąsiadce ale tego dnia miała na sobie taką obcisłą bluzeczkę zatem skończyło się tylko na patrzeniu na jej głęboki rowek między piersiami do tego ma dobre perfumy w ogóle niezła babka - tylko te kwiczenie!

Gość z krwi i kości
dylemat dyletanta - serio? to pewnie wiesz jak to uciążliwe! ktoś mi poradził abym sobie ścianę od ich mieszkania wygłuszył styropianem

Gość
Postaw łóżko pod inną ścianą. :D

Gość z krwi i kości
tak weź postaw w kawalerce pod inną ścianą ciekawe gdzie? jak to mawiał pewien profesor podczas wykładów na których była duża frekwencja: "żeby nie kobieta to nie byłoby gdzie palca wetknąć"

Gość
Nie musi być koniecznie styropian. Wystarczy biblioteczka z książkami. ;) Na starym mieszkaniu miałam sąsiada, który chrapał i mlaskał w nocy. Biblioteczka i przestawienie łóżka pozwoliły mi spać. :D

Gość z krwi i kości
kurdę już bym wolał żeby chrapali a te kwiczenie jest takie abstrakcyjne że aż cieżko uwierzyć, że takie odgłosy może wydawać zdawałoby się kobietka na poziomie, zadbana, ładnie pachnąca, o idealnej sylwetce no nie rozumiem tego

wiesz kazda przezywa inaczej, jedna ciszej druga glosniej... znasz ich dobrze czy probowales im dyskretnie zwrocic uwage?

Gość z krwi i kości
kurde znowu zaczęli no tak to to przecież piątek znowu weekend mam z głowy za kwadrans będzie znowu kwiczenie obłęd

Gość z krwi i kości
@Pani Marta - nie znam ich, te nasze blokowisko jest takie dosyć anonimowe wszyscy tu są nowi

Gość z krwi i kości
żeby było śmieszniej to sąsiad jeździ tirem, czasami ciąga takie naczepy do przewozu zwierząt raz jak wpadł po coś do domu i zaparkował pod oknami to widziałem, że miał na pace świnie kąśliwie sobie pomyślałem, że jedną pewnie zabrał do domu nieładnie ale czasami mnie irytują tymi weekendowymi zabawami

Gość witam motorka
;)🖐️

Gość z krwi i kości
ale żeby się darła to by mi nie przeszkadzało najwyżej pomasturbowałbym się wyobrażając, że to ja ją posuwam a tak co ? kwiczenie , kwiczenie zamontowali u nas takie nowe skrzynki pocztowe do których każdy ma dostęp może wrzucę jej anonim z grzeczną prośbą o zmianę odgłosów ale czy ona się posłucha?

Gość z krwi i kości
no i po robocie kwiczenie ustało jeszcze pewnie o drugiej i piątej i będzie można zasnąć

Gość z krwi i kości
choroba, zasnąłem dopiero po piątej po ich trzecim razie znowu to samo x 3 co mi tam dzisiaj piszę anonim i wsadzę w drzwi

Gość z krwi i kości
Biblioteczka, to jest dobry pomysł, ale nie dla mnie. Nie lubię czytać, zresztą w zawodówce tego ode mnie nie wymagali.

weź zrób tak jak w filmie "dzień świra" wparuj im na chate i krzyknij na całą pałe"czy muszą państwo tak napierdalać do bladego świtu???"

Gość z krwi i kości
kartkę wrzuciłem treść: "proszę ciszej zabawiać się w nocy zwłaszcza panią w końcowym etapie" mam nadzieję, że w miarę kulturalnie? wieczorkiem zobaczę efekty no chyba, że nie zajrzą do skrytki pocztowej

Gość nbvnbnbh
dobre dobre:D zdaj relacje tu na kafe:D