Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pedro04

Czy ktoś w Szwecji pracuje jako operator wózków widłowych

Polecane posty

Gość pedro04

Jaki są szanse znalezienia pracy w tym zawodzie i jakie są zarobki?

Gość SwedishBoj
Szanse spore, zarobki - po przeliczeniu ok. 6000 zl na reke.

Gość pedro04
Dzięki za odpowiedż! Jeśli chciałbyś poznać naszą sytuację to zapraszam do przeczytania wcześniejszego tematu "Pomóżcie moim dzieciom wyjechać do Szwecji",pisała to moja żona.Wiem,że aby nabyć prawa do świadczeń socjalnych dla rodziny chociaż jedna osoba musi legalnie pracować.Doświadczenia w pracy na wózkach nie mam bo dopiero ukończyłem kurs,choć myślę iż można szybko nabrać doświadczenia.Nie posiadam konkretnego zawodu,gdyż w kraju prowadzimy od lat działalność gospodarczą.Czy jest jakaś szansa abyś zorientował się jakie są oferty pracy w odległości do 80km.od Sztokholmu.Musimy być blisko tego miasta ze względu na centrum leczenia Mucowiscydozy dla dzieci.Może z Twojego polecenia moglibyśmy zaklepać etat dla mnie(oczywiście nie za darmo).Mam 43lata,aktywny sportowo i muzycznie(gram na perkusji rocka).Jestem bardzo lubiany,super kontakt z ludżmi,można śmiało polecać mnie pracodawcy-NIE NAWALę.Pozdrawiam i jeśli nawet nie możesz pomóc osobiście to może będziesz miał jakieś pomysły lub rady,dzięki.

Gość czips
normalna stwaka to 25 000sek po podatku to jakies 18-20 tys po odliczeniu kosztow zycia jak zyjesz tanio jakies 10 - 15 000 sek to mniej wiecej 5 - 7 000 zl