Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość netkaa_a

bardzo pilne!-prosze o opinie!!!

Polecane posty

Gość netkaa_a

witam, prosze o jakies wskazowki,,,,dostalam wlasnie dziwnego krwawienia, jakby okres tyle ze okres mialam 2 tyg temu. ale nawet jak sie skonczyl to mialam jeszcze takie na wkladkach delikatne plamienia, czasem nie.... u gina bylam ok 2 miechy temu i wszytko bylo w jak najlepszym porzadku. w styczniu mialam zabieg usuwania migdalow i wiem ze po takich zabiegach(wogole po zabiegach) organizm jest caly rozlegulowany...ale to jest to juz 3 miesiece po zabiegu i 4 okres......pzred zabiegiem musialm odstawiac tabletki antykoncepcyjen jasmin,,,teraz jestm w trakcie zazywania pierwszego opakowania po tej pzrerwie.... czy to moze pzrez to?? wiem ze moze to nic ale sie troche pzrestraszylam (bo juz troche wylazilam sie po lekarzach) no i wyglada to troche jak okres, tzn nie jest to krwotok bo krew by leciala caly czas tylko wlasnie jakby okres.... dodam ze zawsze przy dostaniu okresu mam okropne bole a w tej chwili nie mam.... prosze o jakie sopinie na ten temat!!!! prosze pomozcie!!!

taka mala niedyskrecja.. czy to krwawienie wystapilo po nocy z mezczyzna?

Gość netkaa_a
wlasnie nie, bo tak to bym sie moze bardzo nie przejela.... i tak jak pisalam okres sie skonczyl ale plamienia potem jeszcze byly do wczoraj praktycznie.....

Gość netkaa_a
domyslam sie ze jak nikt nie pisze to pewnie jakas bzdura;)