Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana w kafeteriuszu

Szukanie dziury w całym - bardzo Cię lubię

Polecane posty

podniosę czytałam na bieżąco wszystkie jego wypowiedzi, ale nie miałam na tyle śmiałości aby się odezwać mój ideał❤️ co mogę zrobić, żeby go sobą zainteresować? czy wiecie coś o nim? ja wiem, że go nie będzie na kafe na weekendzie... dlatego założyłam topik teraz

złośliwaa samica 30... ale co ja mam do niego pisać? ze mądrze pisze, że ma rację, że bardzo ładnie napisane itp? czy inaczej? głupieję przez niego😭

Gość o ja nie moge
panna ile ty masz lat?:O chyba naprawde niewiele wiecej niz 12 :O niech zgadne 15? jedno ci powiem stykam sie z tym kolesiem dziwnym trafem na kilku topikach i mamy okazje zamienic ze soba pare slow,literek jak ktos woli i powiem ci jedno -nie lubi malolat a co za tym idzie nastoletniego slodzenia,takze kotku za ksiazki sie zabieraj bo nie przejdziesz do nastepnej klasy a termin bija mocno zapewne :) a najbardziej to mnie rozsmieszyl tekst ze rozkochac to nie problem:D dziewczynko trzeba mierzyc sily na zamiary,wiesz co to wogole znaczy? ty bys potrafila rozkochac tylko jeden typ faceta-tepego buraka ktory polecialby na twoja dupe (o ile masz ladna) i zrobil z nia tylko jedna wiadoma rzecz

Gość uupupup
tez go lubie

Gość Ju...
o ja nie moge --> a skąd Ty wiesz, co on lubi i czego nie lubi.:o Bije z Ciebie zazdrość, zgorzknienie i inne chore emocje, a w dodatku masz kompelsy na punkcie Twojej pomarszczonej dupki.:P

Gość a kto to
jest?

Gość gdzie jest teraz Szukanie
zniknął z forum na dobre? ktoś coś wie?

Gość tyle fajnych
osób zniknęło, widać era na fajnych mineła to i szukanie nie ma tu czego szukać :(