Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...perła...

czy jakimis cwiczeniami mozna zlikwidowac celulitis ??

Polecane posty

Gość incadessence
Na mnie najlepiej działają intensywne masaże (szorstka gąbka, peeling kawowy itp.) i w ogóle róznego rodzaju peelingi. Po takich zabiegach fajnie wetrzeć co s antycellulitowego mimo wszystko. Jak Cię wkurza, że musisz długo czekać, aż miksturka się wchłonie, to można wybrać coś błyskawicznego (roll-ony Garniera fajne są):) A do tego no to trzeba pamiętać o diecie jakiejś takiej w miarę (więcej warzywek i owocków). Na rowerze można pojeździć, popływać, potańczyć, nawet spacer dobry jest.

Gość incadessence
Czasem sam sport nie pomoże. Bo te wszystkie peelingi i inne pierdoły sprawiają, że skóra jest taka fajnie gładziutka:)

Gość ergvsqw
wlasnie...warzywa sa nie zle ale czesto sie je soli , owoce zawieraja duzo cukru i duzo wody-zgadzam sie ze to lepsze niz paczek ale jednak dla osob z problemami zatrzymywania wody w organizmie nie polecam w nadmiarze;

Gość incadessence
No umiar raczej we wszystkim jest dobry, zgadzam sie, ale wlasnie lepsze to niz jakies fast foody, czy inne paskudztwa.

wlasnie pytam o cwiczenia, bo one przynosza mi najwiecej satysfakcji, a jakbym mogla przy okazji sie pozbyc celulitu to byloby super:) chodze na fitness i na basen,ale jakos nie zauwazylam roznicy:O balsamy chyba na mnie nie dzialaja, poza tym szybko trace zapal do ich wklepywania :P jezeli u mnie celulilis ulokowal sie na pupie, to mam cwiczyc intensywnie na pupe? postaram sie jesc zdrowiej, a masaze szorstka gabka juz wprowadzilam;)

postanowilam ze musze sie za to porzadnie wziac.... ok, kupie balsam, pewnie efekt bedzie lepszy. i bede go wklepywac!!:D tylko poleccie mi cos dobrego i niezbyt drogiego:) slyszlalam ze balsamy eveline sa ok, co myslicie?

Gość cos jest nie tak
wiele dziewczyn chwali eveline (serum), ja używam 1,5 tygodnia 2 x dziennie zero efektów jeśli chodzi o cellulit skóra ładnie napięta wcześniej miałam Lirene (polecam bo bardzo szybko się wchłania) skóra napięta po jednorazowym użyciu, ale mnie niestety po kilku godzinach wyskoczyły czerwone krostki, które utrzymywały sie ok. tygodnia, koszmar - muszę być uczulona na jakiś składnik Wcześniej przerabiałam produkty nivea i garnier zero rezultatu biorę też tabletki cellasene już miesiąc zero rezultatu stosuje peelingi kawowe (2x w tydodniu) maseczk imbirowo-kawowo-cynamonową (1x w tygodniu) i cytrynową (1 raz w tydodniu) oraz masuję się gabką do cellulitu (dzień w dzień) no i jeszcze zimne prysznice - te zabiegi ok pół roku nie jadam też słodyczy, ciast, nie słodzę napojów ograniczam sól od 2 lat ćwiczę co drugi dzień 40,50 minut na uda i pośladki jestem szczupła, nie - jestem chuda od pół roku nie biorę tabletek antykoncepcyjnych I CO CELLULIT JAK BYŁ TAK JEST ma ktoś dla mnie radę? bardzo proszę